Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Nyári divat a hőség ellen

Nyári divat a hőség ellen

Ezt a nyári 40, na, jó, 30 fokot, (bár én lazán 40-nek érzem) nehezen viseli mindenki, főleg, hogy ha egész nap rohangál a városban. De mi van a divattal ilyenkor? Hogy ne nézzünk ki egy izzadt galacsinnak a nap végére?

Az óriás nyakláncok nagyon divatosak, de inkább hagyd őket estére, mert ha napközben rajtad van, csak zavarni fog a melegben, talán alá is izzadsz és még ha napon vagy, le is barnulhatsz úgy, hogy a lánc alatti rész fehér marad. Ezt nem akarja senki sem, ugye? Helyette vegyél fel inkább egy szép, hangsúlyosabb fülbevalót, ami szintén csodásan feldobja a nyári szerelésedet.

 

A kalap stílusos kiegészítő a kendővel együtt, ezért ne felejtsd őket otthon! A sál a nap erős sugarai mellett a légkondi ellen is védelmet nyújt és a táskádra is rá tudod ilyen egyszerűen akasztani.

A melltartó is nagyon zavaró tud lenni a nyári hőségben, nem azt mondom, hogy rögtön égesd el az összeset, amid van, de a nagyon párnás, push-up melltartók helyett válassz inkább braletteket, lazább, puha anyagúakat, sokkal könnyedebb érzés lesz a nagy melegben, mint a vastag társaik.

 

Nagyon egyértelmű, de mégis néha elfelejtjük, hogy nem szoros ruhákba járjunk. Logikusan jobban leizzadunk, ha tapadnak ránk a ruháink, ezért ha elegáns ruhába is kell lennünk, a felsőnk legyen inkább lazább, szellősebb, így is tudunk divatosak lenni.

 

Összességében pedig ne felejts el sok vizet inni és naptejet használni! A barna bőr menő, de a ráncos már kevésbé, inkább használj önbarnítót, ha nagyon bronzos akarsz lenni, de ne égj le direktbe emiatt a napon!

Fotók: cosmopolitan.com

 

Nyári hőség
Te hogy viseled a nyári hőséget?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share