Fordíts Honeybeast vagy Bagossy refrént, válj híressé és nyerj utazást!

Lehet, hogy benned is elveszett egy műfordító? Próbáld ki magad és irány Málta vagy Anglia!

Válassz egy refrént valamelyik zenekartól és fordítsd le! Melyik nyelv áll hozzád közel? Az angol, a német, a spanyol vagy akár a svéd? Csak rajtad múlik, hogy a választott refrént milyen nyelvre ülteted át! Ha Te vagy a legjobb, akár két hetes nyelvtanfolyamon is részt vehetsz Máltán vagy Angliában!

Gyere el szeptember 9-én a Nyelvparádéra, ahol amellett, hogy kiderül, kié a legötletesebb fordítás, találkozhatsz a zenekarok tagjaival is!

A pályázatokat a dalforditas@rendezvenyparade.hu címre várjuk, augusztus 31-ig.

Fedezd fel és örökítsd meg magad körül a sokszínűséget!

Számos különböző kultúra képviselőjével találkozunk a mindennapokban, akár az iskolában, az utcán, egy szórakozóhelyen, vagy egy egzotikus étteremben. Most Te is segíthetsz, hogy jobban megismerjük őket!

Ha a Te fotód bizonyul a legjobbnak, külföldi nyelvtanfolyamon, fotós workshopon vagy egy páros portfólió fotózáson is részt vehetsz!

Gyere el szeptember 9-én az eredményhirdetésre és találkozz a Középsuli szereplőivel, akik szavazati jogukkal különdíjast is választanak.

A pályázati feltételekről itt olvashatsz: www.nyelvparade.hu/fotopalyazat

Guinness-rekord-kísérlet a Nyelvparádén! Tanuld meg előre a koreográfiát a barátaiddal, gyertek el szeptember 10-én a Millenárisra és táncoljunk minél többen együtt!

Részletek: www.nyelvparade.hu/flashmob

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share