Nyerd meg páros belépőd a Strand Fesztiválra, és bulizz az OK Központtal!

Rovat

Megosztás

Tornacipőben és fürdőruhában rohanni át egyik koncertről a másikra… Nincs is ennél jobb! Dehogynincs! Az OK Központ idén is vár a Strand Fesztiválon, ahol kipróbálhatod az gazdasági témájú, vicces, ügyességi- és társasjátékokat is, miközben a trénerektől és kedvenc zenekarjaid tagjaitól tanulhatod meg, hogyan bánj az anyagiakkal. Plusz egy jó hír: ha velünk játszol, még egy páros belépőt vagy egy napijegyet is nyerhetsz az idei Strand Fesztiválra!

Tavaly, többek között, a Mary Popkids zenészei is szórakoztatták a közönséget az OTP Fáy András Alapítvány OK Központ sátránál. A Központ trénerei segítségével játékos formában tanulhatták meg ők és ti is, hogyan gazdálkodhattok felelősen a pénzetekkel, hogy a fesztivál végére is legyen miből bulizni. Ez persze, nem csak rövidtávon, de egész életetekre nézve is hasznos és fontos tapasztalat – ahogy ezt VQ, a Mary Popkids basszusgitárosa is kiemelte.

https://www.youtube.com/watch?v=8PmnSdTteYE

Hogyan nyerheted meg belépődet a Fesztiválra?

Játssz velünk az elkövetkezendő 5 hétben, amely során heti kétszer jelentkezünk majd az OK Központ és a Strand Fesztivál különlegességeivel. Minden cikkünk végén felteszünk egy kérdést, amelyekre, ha helyesen válaszolsz, te lehetsz az a szerencsés, aki másodmagával – na, meg persze, velünk – bulizhat a 2015-ös Strand – Nagyon Zene Fesztiválon! A válaszokat a Facebook posztunk alá, kommentben küldhetitek el!

Felkészültetek? #1

Kivel énekelte LL. Junior a tavalyi OK dalt, a „Dől a pénz” című számot?

Kép: index.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta