NYEREMÉNYJÁTÉK: Vacsizz hármasban két Középsuli-szereplővel!

Rovat

Megosztás

Lehetőséged van arra, hogy nyereményjátékunk fődíjának besöprésével együtt vacsizz a Középsuli két szereplőjével! Mit kell ehhez tenned? Böngészned. A mi oldalunkat ráadásul. Azonnal mondjuk, pontosan miről is van szó. 

Augusztus 1 és 15. között egy-egy fotót fogunk közzétenni egy-egy cikkben a Középsuli.hu-n. Bármelyik rovat bármelyik cikkében lehet a kép, amelyen a következőt fogod látni:

az egyik szereplő arcképét felül, alatta a szereplő neve, legalul balról jobbra a nyereményjáték logója, az oldalunk neve (www.kozepsuli.hu), majd pedig egy kódot (code), amely minden esetben úgy indul, hogy KS- (KS + kötőjel), aztán három darab számjegy következik és egy betűvel fejeződik be a kód (pl. KS-555K).

 

Ezekből rejtünk el összesen tizenöt darabot fél hónap alatt a különböző Középsuli-cikkekbe. A te feladatod az lesz, hogy megtaláld mindegyik kóddal ellátott képet a cikkeinkben, és a kódokat feljegyezd magadnak valahová. Arra is figyelj, hogy melyik kód melyik szereplőhöz tartozik, mert az is fontos.

Ahhoz, hogy részt tudj venni hivatalosan is a játékban, ki kell majd töltened egy tesztet (egy szabványos középsulis tesztet, amiből már milliót töltöttél ki valószínűleg az oldalunkon), amely augusztus 16-tól 31-ig lesz elérhető szintén a www.kozepsuli.hu oldalon. Ha ott mindegyik kódot megfelelően, helyesen beütöd a megfelelő képhez, és megadod nekünk neved és e-mail elérhetőséged a toplistában, akkor részt vehetsz a sorsolásban, mely során a szerencsés nyertest egy egész estén át tartó közös vacsorával lepjük meg, és ezt a vacsorát két kedvenc szereplője társaságában töltheti el, emellett Középsuli-termékeket tartalmazó ajándékcsomagot is kap tőlünk az életre szóló élmény mellé.

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki elfogadja, hogy a közös vacsora során képi- és hangi anyagot készítünk az eseményről, illetve, amennyiben a jelentkező még nem múlt el 18 éves, úgy ehhez előzetesen írásos szülői hozzájárulás szükséges.

Sorsolásos eredményhirdetés szeptember elején.

A nyertessel külön megállapodunk a közös étkezés időpontjában, amely nem csak egy vacsora lehet, amennyiben egy ebéd jobban esne.

Fontos, hogy olyanok jelentkezzenek, akik vagy a fővárosban laknak, vagy nem okoz számukra gondot a fővárosba való beutazás, ugyanis egy fővárosi étteremben tartjuk meg az ebédet/vacsorát!

Sok sikert mindenkinek!

A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat meghosszabbítására, megváltoztatására, illetve eredménytelennek nyilvánítására.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta