Ők a magyar X-Faktor legkirályabb mentorai

Rovat

Megosztás

Hogy ne csak az énekesekről szóljon minden, jöjjenek az X-Faktor mentorai! Nem szabad megfeledkezni róluk, hiszen baromi nagy energiát fektetnek „tanítványaik” képzésébe. Egyszerre zsűrik, mentorok, pótanyák/pótapák minden versenyző számára. Habár mindegyikük szeretnivaló személyiség, sikerült kiválasztani öt kedvencünket.

1. Nagy Feró
A Középsuli.hu kedvenc mentora Nagy Feró!  Oltári vicces, hatalmas figura, aki bármikor megnevetteti a „népet”. Karakteres személyisége mellett ne feledkezzünk el arról sem, hogy hihetetlen hatással van mentoráltjaira, bárkiből képes kihozni az állatot. Jó értelemben természetesen. 😉 
__nagy_fero_

2. Tóth Gabi
Ki ne imádná a hihetetlenül vagány, mégis nőies Gabit? Ha kell tombol, őrjöng, álmodozik és sír egyszerre. Hihetetlenül szívén viseli mentoráltjai sorsát. Hajrá, Gabi!
1(211)

3. Geszti Péter
Geszti Péter szarkazmusa és humorérzéke miatt került fel listánkra. Mindemellett imádjuk, hogy ami a szívén, az a száján.
geszti_peter_nagy
4. Little G
Laza, jóarc, vidám, pozitív, és brutálisan tehetséges zenész. Tudtátok, hogy 2013-ban Blues Music Awardra jelölték “Az év akusztikus előadója” kategóriában? Ugyanebben az évben nyerte meg a Nemzetközi Blues Kihívást is (International Blues Challenge).
littleg

5. Keresztes Ildikó
Ildikó hatalmas szívével, anyáskodó személyiségével, hihetetlen gondoskodásával és türelmével belopta magát szívünkbe. Tény, hogy kicsit sok zsepit használt el a műsor alatt, de hát épp ez kell ide: a dráma!
0

X-Faktor: magyar mentorok
Ki volt az X-Faktor eddigi évadainak legjobb mentora az általunk felsoroltak közül?

Fotó: www.parameter.sk, www.femcafe.hu, www.femina.hu, 17.kerulet.ittlakunk.hu, veol.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta