Ők vitték az aranyat a 2015-ös Arany Glóbuszon

Rovat

Megosztás

Március első napján ismét pályára léptek az Arany Glóbusz kupáért az újságírók, a médiacsapatok. A focimeccsek nyertese a Fashion and Travel lett, a streetball mérkőzésekből pedig Budapest Fényei kerültek ki győztesként. Az újságírók és a média munkatársai most is parázs meccseken döntötték el a sorrendet.

Tizenegy csapat versengett a kupákért és az érmekért teremfociban és kosárlabdában. A nagyszabású eseményt Tuzson Bence parlamenti képviselő nyitotta meg, aki a fair küzdelem fontosságát hangsúlyozta. Sportszerű küzdelemben nem is volt hiány. Egész délután pattogott a labda és a kemény, de sportszerű csatákban jól helytálltak a csapatok. Kiderült, hogy  a hölgyek is kiválóan kezelik a labdát, és az újságírók a palánk alatt is otthon érzik magukat. Még a tűzjelző sem tudta megzavarni a jó hangulatot. A kissé hűvös csarnokban is izzott a hangulat. 

kep2

Teremfociban újra megcsillogtatta góllövő képességét csinos modellekből álló Supergirls csapat. Rajtuk kívül újságírók sokasága kergette a labdát egész délután a palánk alatt és a focipályán. A nap különlegessége volt a Publicer nevű egyetemi lap és a Középsuli.hu munkatársainak csatája. Az idei gólkirályi címet Rusznák Tamás érdemelte ki, kosárlabdában pedig Kiss Róbert Richard, a Középsuli.hu szakmai mentora szerezte a legtöbb pontot.

kep3

És íme, a Középsuli.hu csapata:

globusz1

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta