Őket láthatjátok majd viszont a divatmagazinokban

Rovat

Megosztás

A Diamond Models Rivercast lányai és fiai most a divatmagazinok oldalaiért küzdenek meg egymással. Ha most beválogatják őket, akkor a vezetői magyar divatlapok oldalain is pózolhatnak, illetve illusztrációs fotóikat is több újságban viszontláthatják. Talán ők lesznek a jövő divatikonjai?

Ádám

IMG_0709[1]

“10 évvel ezelőtt már elgondolkodtam a modellkedés műfaján, de akkor talán még nem volt hozzá elég önbizalmam, nem voltam elég elkötelezett. Most, 32 évesen úgy döntöttem, eljött a pillanat, hogy bebizonyíthassam saját magamnak, hogy ilyen környezetben is megállom a helyem, így eljöttem a Diamond Models castingjára. Nem is feltétlen a siker vagy a pénz jelenti most számomra a motivációt, sokkal inkább a divathoz való vonzódásom. Ezt a castingot kihívásként élem meg. Szombathelyen már korábban részt vettem pár kisebb fotózáson, illetve csináltattam portfóliót is.”

Viki

IMG_0711[1]

“Elsősorban ismerőseim unszolására kerestem olyan lehetőséget, ahol modellként kipróbálhatom magam. Olyan ügynökséget szerettem volna találni, amelyik szimpatikus, így kerültem hozzátok. 2010-ben regisztráltam, 2012-ben pedig elvégeztük egy modelltanfolyamot is pár ismerősömmel. Azóta figyelem a hírleveleket és a pályázati lehetőségeket, és most éreztem elérkezettnek az időt arra, hogy eljöjjek, és kipróbáljam magam egy castingon. A divat világa nagyon közel áll hozzám, így nagy álmom válhatna valóra, ha részt vehetnék egy divatmagazin fotózásán.”

Vivi

IMG_0712[1]

“A modellkedést jelenleg afféle hobbiként űzöm – korábban volt már szerencsén dolgozni veletek hostessként a Szerelempartyn, a Réti Fashion Show-n és a Juventus Rádió turnéján is. Statisztaként kezdtem, de mivel az ügynökségek sokszor modelleket is kerestek, úgy döntöttem, ezen a területen is kipróbálom magam. Azonban az életemben jelenleg a tanulás van az első helyen, ha végzek, keramikus leszek. Mellette folyamatosan elvállalok modell- és hostess munkákat, sőt hajmodell is voltam már.”

Borítókép: content.time.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta