Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Olcsó és nagyszerű jelmezötletek farsangra!

Olcsó és nagyszerű jelmezötletek farsangra!

Nem feltétlenül kell sok pénz hozzá, hogy jó és ötletes jelmezünk legyen farsangra. Mutatunk pár tippet, hogy milyen jelmezt tudsz készíteni magad is, kevés pénzből!

Páros jelmezként nagyon jó. Csak néhány régi ruha kell hozzá, amit át kell kicsit alakítani. A fekete foltokat meg lehet oldani akár szövettel is. Egyszerűen rá kell varrni. Egyedül parókát kell hozzá beszerezni, de partiboltokban pár száz forintért kaphatóak.

Végtelenül egyszerű és olcsó. Kötöző pólyával is megoldható, de ha nincs otthon, akkor wc papírral is.

E.T. jelmez. Nem kell túlzásba vinni ezt sem. Egy piros pulcsi , majd az űrlényhez egy kosár, egy biciklikormány, vagy annak utánzata és E. T. egy törölközőbe tekerve. A fejét el lehet készíteni színes nyomtatással is, hogy élethűbb legyen.

A klasszikus Vissza a jövőbe c. film karakterei. Egyedül a professzor parókája, ami kihívást jelenthet, viszont az is elkészíthető házilag. Egy fehér sapkára könnyű anyagot ragasztani, amit előtte csíkokra vágunk.

Minnie egér egyszerű, mégis mindenki egyből tudni fogja, hogy kinek öltöztünk be. A tüllt méteráru boltban be lehet szerezni olcsón, a fej részét pedig egyszerű anyagból mi is méretre vághatjuk, valamint elkészíthetjük. A farkával ugyancsak ez a helyzet.

Bozont és Vilma karaktere a Scooby Doo című sorozatból. Semmi ördöngősség nincs benne, csak legyen otthon ilyen színű ruhadarabunk.

Olcsó és nagyszerű jelmezötletek farsangra!
Beöltözöl idén farsangra?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share