Most Olivér megmondja a tutit, hogy mit kell venned karácsonyra!

Rovat

Megosztás

Kevesebb, mint egy hét van karácsonyig! És mint minden évben, így idén is már jóval korábban beszereztél minden ajándékot, sőt már becsomagolva állnak a szobád legeldugottabb pontján csak arra várva, hogy végre át legyenek adva?

Jól hangzik, de valószínűbb, hogy az a szomorú valóság, hogy örömmel szorongatod azt az egyetlen ajándékot, amit sikerült beszerezned és csak kapkodod a fejed, hogyan szedj össze mindenkinek mindent, hiszen már csak néhány napod van!

 

Nyugi, a Középsulisok sem állnak jobban, kivéve Olivért, aki már mindent beszerzett és amíg karba tett kézzel várja a bejglit, elmeséli, kinek mit szerezz be az utolsó pillanatban!

A legjobb barátodnak

Na, a legjobb barátod esetében aztán tényleg nyugodtan elengedheted a fantáziádat! Vegyél neki valami poénos vagy totál ciki ajándékot, amin jót tudtok röhögni! Nekem nagy kedvenceim a vicces feliratos pólók, amit persze kötelező a suliba is felvennie!

A szüleidnek

Gondolom, ismerős az a szitu, hogy a karácsonyi vacsoránál a szüleid a legkellemetlenebb gyerekkori fotóidat mutogatják a rokonoknak, akiknek még a nevét sem tudod? Előzd meg a bajt és tedd boldoggá az ősöket egy fotóválogatással! Legyen ez naptár vagy fotóalbum, a szüleid totál meg lesznek hatódva és tutira mindenkinek – az általad cenzúrázott – képeket fogják mutogatni.

A párodnak (ha van)

Addig gondolkodtál, hogy melyik vágyát teljesítsd a szerelmednek, hogy még mindig nem vettél neki semmit? Vegyél neki koncertjegyet! Jövőre rengeteg jó magyar és külföldi banda játszik majd Magyarországon, biztosan a te szerelmed egyik kedvence is köztük lesz! Mi is lehetne jobb ajándék egy zúzós esténél kettesben?

A tanárodnak

Ha megakarod lepni a tanárod vagy azért, mert imádod, vagy mert – ami valószínűbb – jó pontot akarsz nála szerezni, szintén jöhet egy poénos ajándék. De semmiképpen se legyyen szivatós! Például egy „A legjobb tanár” feliratú bögréből totál büszkén fogja a kávéját kortyolgatni, miközben mosolyogva megadja neked a jobb jegyet!

Most Olivér megmondja a tutit, hogy mit kell venned karácsonyra
Te hogy állsz az ajándékvásárlással?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta