Te szereted vagy utálod a karácsonyt? Szavazz! – A Középsulisok sem értenek egyet!

Rovat

Megosztás

Közeleg a karácsony! S bár az ünnepnek nem csak a kapott ajándékokról, az utolsó heti hajtásról a suliban és persze a rengeteg feladott háziról, vagy éppen arról kellene szólnia, hogy gyomorgörccsel állsz sorba a szorongatott még egy ajándékkal (ami ki tudja, tetszeni fog-e annak, akinek adod), – és persze kevés az eladó a rengeteg emberre a boltokban, – mégis ezek beárnyékolják némileg a várva várt napot! Vagy mégsem annyira várt?!

Jó is volt régen, amikor kisebb voltam, és tényleg csak arról szólt a karácsony, hogy együtt legyen a család! De most úgy érzem elvárásoknak kell megfelelnem, ami nagyon nem tetszik! – meséli Bende.

Én persze imádom az ünnepeket! Ilyenkor lelkifurdalás nélkül vásárolhatok! Persze magamat is meglepem…addig, amíg bírja a pénztárcám! – lelkendezik Zsani.

Nekem vannak tuti tippjeim az ünnepekre, hogy kinek mit vegyetek! És persze készülök mindig egy listával, arra az esetre is, ha tőlem kérdeznék meg, mit szeretnék – jelenti ki Olivér. Élvezzétek az ünnepet és ne görcsöljetek annyit!

Szerintem az a fontos, hogy együtt legyünk azokkal, akiket szeretünk, ettől lesz szép az ünnep! Nem kell a cicoma, én már egy tábla csokinak is örülök – mondja Rozi.

Karácsonyra a legnagyobb ajándék nekem az, ha a diákok minden feladatot teljesíteni tudnak! Lehet, hogy ezért nem vagyok népszerű, de megbirkózom ezzel! – teszi hozzá Krisztosz bá’. Ráadásul ezzel a tanártársaim is egyet értenek! A karácsony a szünet miatt nem a kedvencem!

Ti hogyan vélekedtek a karácsonyról? Szavazzatok!

Te szereted vagy utálod a karácsonyt?
Szavazz!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta