Ezt nézed:  / Hírek / Suli / OMG! Ez a fiú megütötte tanárát, majd bezárta a tornaterembe!!

OMG! Ez a fiú megütötte tanárát, majd bezárta a tornaterembe!!

Nincs határa a képzeletnek, hogy mit is tennénk vagy mondanánk, amikor szigorúnak vagy igazságtalannak érezzük egy-egy tanár cselekedetét! Ez a 15 éves iskolás fiú viszont túlzásba esett! Szerintetek is?

Most fejezte be a rendőrség a vizsgálatot annak a diáknak az ügyében, aki több bűncselekményt is elkövetett egy pécsi iskolában!

Fotó: kopatakikatalin.com – illusztráció

Könnyű testi sértés, garázdaság, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak (ez lenne a tanár!), valamint személyi szabadság megsértése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 15 éves helyi fiú ellen.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorú 2017. szeptember 6-án délelőtt egy pécsi oktatási intézményben megrúgta, majd többször meg is ütötte egyik iskolatársát, aki a bántalmazás során könnyebben megsérült. A gyanúsított 15 éves fiú 2017. november 24-én megütötte egyik tanárát is, akit ezután hét iskolatársával együtt bezárt a tornaterembe!

 

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek – írja a police.hu.

Főkép: nepszava.hu – illusztráció

Ez a fiú megütötte tanárát, majd bezárta a tornaterembe!!
Szerintetek is túlzásba esett?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share