Itt a magyar előzetes | Jön az élőszereplős Pokémon film Pikachu-val!

Rovat

Megosztás

A Pokémon rajzfilmeken több generáció is felnőtt már, sőt, folyamatosan a köztudatban tartják a sztorit valamilyen formában, erre alkalmas – többet között – a Pokémon Go applikáció is! Most pedig érkezik az előszereplős mozifilm! Vajon, mi benne a pláne? 

Az élőszereplős Pokémon film alapja a Detective Pikachu nevű Nintendo-játék! Vagyis, nem a jól megszokott, és ismert rajzfilm kerül nagy vásznú kivetítőkre, hanem egy játékot dolgoznak fel. Mindenesetre bízunk abban, hogy a Pokémon – Pikachu, a detektív című film szórakoztató lesz!

A film Rhyme Cityben játszódik, ahol Pokémon és ember békében él egymás mellett. Hősünk a 21 éves Tim (Justice Smith), aki az eltűnt nyomozó édesapját keresi, és eközben botlik bele annak egykori partnerébe, Pikachuba. Mindkettejük legnagyobb meglepetésére Tim érti a legismertebb Pokémon minden szavát, pedig rajta kívül az összes többi ember csak a pika-pikázást hallja. Ezzel pedig megkezdődik a fiatal srác és Pikachu közös kalandja, amely során rengeteg jól ismert Pokémonba fognak belebotlani – írja az ing.com.

 

A film 2019. május 10-én mutatkozik be az amerikai mozikban, hazánkban pedig a jelenlegi tervek szerint május 9-én debütál. Itt a magyar előzetes! 

https://youtu.be/_g92UZQHB34

 

Főkép: engadget.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta