One Direction: ezért nem beszélnek egymással az egykori tagok

Rovat

Megosztás

Nem lehet mindenki a legjobb barátod – mondta Liam Payne.

Amikor még együtt voltak, úgy tűnt, minden rendben a One Direction tagjai között és igazi barátság szövi őket össze. Mióta azonban feloszlottak, mindenki a saját útját járja, és van, aki még csak nem is beszél a másikkal. Liam Payne a Wired magazinnal osztotta meg, mi áll a háttérben, ami miatt így eltávolodtak egymástól.

Nincs igazi oka. A legtöbbjükkel tartom a kapcsolatot, de szerintem az embereknek szükségük van saját térre. Tudod, öt évig dolgoztunk együtt. Néhányunkban nincs túl sok közös a munkakapcsolaton kívül. Most, hogy nem dolgozunk már együtt, nem igazán van értelme túl gyakran beszélni. Ami jól van így. Ilyenek az emberek – mondta az újságírónak.

 

Azt nem nevezte meg, hogy kivel nem beszél egyáltalán, korábban viszont már elmondta, hogy Louis-val a legközelebbi a viszony, míg Harry-vel szinte egyáltalán nem keresik egymást. Az énekes ennek ellenére nem tartja kizártnak, hogy egy napon újra egy színpadon állnak majd a One Direction tagjai, de most mindenki saját, szóló karrierjét egyengeti, ami szintén jól megy a srácoknak.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta