Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Óriási veszteség érte a magyar YouTube rajongókat!?

Óriási veszteség érte a magyar YouTube rajongókat!?

Az egyik legnépszerűbb hazai videós, Radics Peti YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán is megosztotta visszavonulásának hírét, nem fog újabb videókat készíteni! Csupán az a három maradék kerül még a napokban publikálásra, amin még utómunkát végez.

A youtuber jelenleg majd 800 ezer feliratkozóval, és több mint 300 millió megtekintéssel büszkélkedhet, ami nem kis szám! Többnyire paródiákat és montázsokat tartalmazó videói között találni olyanokat is, amiket több mint egymillióan láttak.

Radics Peti úgy érzi, a videózás a magánéletének a rovására ment!

Sokat gondolkodtam a csatornámon, a videóimon és azon hogy mennyire kihatással van ez az egész a magánéletemre és az egyéb munkáimra. Úgy érzem, jelenpillanatban alkalmatlan vagyok egy ekkora embertömeggel rendelkező csatorna vezetésére. Túl sok figyelmet szenteltem rá, a magánéletem rovására.

 

Újult erővel szeretne majd visszatérni…valamikor!

Ha az ember nem tud 100 százalékot belevinni a munkájába, az pocsék lesz, ezt pedig szeretném elkerülni és nem erőltetni. (…) Van 3 projekt amik még publikálásra kerülnek a következő napokban, utómunka van csak vissza velük, azokat szeretném befejezni, aztán szünetre vonulok. Nem tudom meddig. Lehet hogy pár nap, hetek, hónapok de szükséges ameddig nem jön minden egyenesbe körülöttem és saját magamban.

 

Főkép és fotó: Facebook és YouTube

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share