Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Összejönni a legjobb barátod exével: tabu vagy nem?

Összejönni a legjobb barátod exével: tabu vagy nem?

A szerelem gyönyörű dolog, szerelmesnek lenni minden ember leghőbb vágya és nincs is annál szebb, mint ha belefeledkezel a másikba, megtalálod a másik feled…de vajon minden áron?

Vannak olyan helyzetek, amikor nem egyszerű a képlet, és komoly fejtörést okoz rájönni, mi is a helyes megoldás. Mi az egyszerű? Adott egy fiú és egy lány, találkoznak, megtetszenek egymásnak, kialakul köztük valami, amiből egy csodaszép dolog fejlődik, ezt úgy hívjuk, hogy szerelem. Aztán vannak olyan esetek is, amikor a dolog bonyolódik és valaki olyanon akad meg a szemed, akin nem kéne, például a legjobb barátod exén…

Ez aztán a dilemma. Mi a teendő ilyenkor? A szerelmet válaszd vagy a barátságot? Kell-e a kettő között választani? Miért számít tiltott dolognak a másik exével összejönni? Persze sok múlik azon is, hogy meddig tartott a kapcsolat, futó próbálkozás volt-e vagy hetedhét országra szóló szerelem, mikor ért véget és hogyan, érez-e még valamit a másik iránt a barát vagy közömbös-e…

Valljuk be egy ilyen információ mindenkiben nagy vihart kavarna, hiszen úgy éreznénk, hogy elárultak és becsaptak.  Az addig legjobbnak hitt barátod, akivel mindent őszintén megosztottál, hirtelen titkolózni kezd, fontosabb lesz neki egy kapcsolat, ami lehet, hogy meg sem éri a következő hónapot, mint a régi barátság. Annyi ember közül miért pont Őt kell választani? Milyen érzés összejönni azzal, akit előtte együtt beszéltetek ki, akit Te is szinte ugyanolyan jól ismersz csak egy kicsit a barát szemén keresztül. Persze lehet, hogy soha nem múló szerelem lesz a dologból. De az is lehet, hogy nem. Megéri?

Nos az őszinteség itt is kikerülhetetlen. Jobb, ha megbeszéled az érzéseidet és a fejleményeket a legjobb barátoddal, még mielőtt bármit lépnél, és megtudod, Ő mit szólna ehhez a felálláshoz. Mit érezne, hogy a volt szerelmével lát együtt, esetleg közös programokra is elmentek…fura lenne nem? A másik lehetőség, hogy szépen elengeded a dolgot és nem merészkedsz ilyen ingoványos talajra, hiszen a barátság szent és sérthetetlen. Közhely…?

 

Olvass tovább!

Összejönni a legjobb baráto exével
Szerinted a szerelemben mindent szabad?

Képek: imgkid

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share