TESZT: VACSIZZ VELÜNK – NYEREMÉNYJÁTÉK

Rovat

Megosztás

Eljött az idő! Biztosan hallottál már a “Vacsizz hármasban két Középsuli-szereplővel!” című nyereményjátékunkról. Amennyiben még nem, itt az idő, hogy megismerkedj vele, ezen a linken további információkat olvashatsz róla.

Azoknak viszont, akik már teljesen képben vannak a nyereményjáték szabályaival, nem lesz meglepetés ez a kis teszt.

FONTOS!

Olvasd végig figyelmesen a kvíz elején található utasításokat, ugyanis CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGYSZER töltheted ki a tesztet! Amennyiben elrontasz valamit, NINCS több lehetőséged arra, hogy részt vehess a játékban!

Ez azért fontos, hogy senki se tölthesse ki végtelenszer a tesztet, és adhassa be a jelentkezését ezzel többször, akkor ugyanis nem lenne fair játék, ha a sorsolásnál valakinek nagyobb esélye lenne, mint a többi játékosnak. Megértéseteket ezzel kapcsolatban ezúton köszönjük!

Ahhoz tehát, hogy a jelentkezésed végleg leadd hozzánk, és belekerülhess a kosárba, akik közül sorsolni fogunk, muszáj lesz megadnod a neved és e-mailes elérhetőségedet! Amennyiben nem adod meg, nem kerülhetsz bele a sorsolási listába.

Megkérjük, hogy csak az jelentkezzen, akinek nem okoz gondot, hogy a nyeremény, vagyis a kellemes délután/este a két Középsuli-szereplővel Budapesten tölthető el, a nyereményebéd, illetve -vacsora egy fővárosi étteremben kerül elfogyasztásra.

Csak hajrá a teszttel!

A TESZT KITÖLTÉSÉNEK HATÁRIDEJE LEJÁRT. SORSOLÁS SZEPTEMBERBEN!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,813RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta