Ezt nézed:  / Divat / Divat/Életmód / Hírek / Outfitek a Szerelempartyn

Outfitek a Szerelempartyn

A Szerelemparty-n jártunk és lencsevégre kaptunk néhány stílusos outfitet. Ezt viselitek ti!

Laura 16

Laura a fekete fehér kombinációra voksolt a szerelmesek napján, így például cipője és felsője összeválogatásánál is csak ez a két szín jöhetett szóba. Karkötője nem  rocker oldalát villantja fel, csupán a csillogása fogta meg.A hétköznapokban is a nőies, de laza stílusú öltözködés jellemző rá.

Rivercast (27)  Rivercast (28)

Kriszti 14

A szenvtelenül fiatal lány biztos érzékkel válogatta össze szettjét, kifejezetten a Szabyest koncert stílusához igazodva. Ez olyannyira sikeres volt, hogy Ő lett az a szerencsés lány, akivel később Szabyest egész estés házasságot kötött. A hétköznapokban igyekszik nem leragadni egyetlen irányvonalnál, hanem keveri az egyes darabokat, sok mindent kipróbál.

Rivercast (35)   Rivercast (36)

Timi 17

A rockos style nagy kedvence, így ma sem maradhatott otthon a bőrdzseki és a szaggatott farmer, persze nőies tálalásban. Most a koncert inspirálta, de máskor sem ragad le egy stílusnál, hanem bátran válogat az alkalomhoz illő nőies vagy éppen rapesebb darabokból.

Rivercast (48)   Rivercast (49)

Imre 16

Imre, Supra rajongó, a Szerelemparty-ra is ebben érkezett. Nagy rajongója a kék színnek, az egy színű daraboknak és a hosszú ujjú pólóknak.

Rivercast (38)   Rivercast (39)

Károly 16

Nagyon szereti a kényelmes darabokat, a New Yorker az egyik nagy kedvence.  Odafigyel arra, miben lép ki az utcára, ma este is kifejezetten a koncertre válogatta össze az outfitjét.

       Rivercast (41) Rivercast (42)

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share