Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Óvoda óta tartó szerelem – igaz történet egy párról

Óvoda óta tartó szerelem – igaz történet egy párról

Szinte mindenkinek van oviban “szerelme”, akinek először megfogja a kezét és együtt megélhetik a saját Disney meséjüket. Ez általában véget ér, ahogy általánosba kerülnek a gyerekek, kivéve Laura Scheel és Matt Grodsky esetét.

“Az egyik első emlékem az, hogy felálltam az ovis csoportom előtt és kijelentettem, hogy Ő lesz a feleségem.” – mondta Matt.

A férfi elmondása szerint mindent megtett azért, hogy felhívja a lány figyelmét. Úgy tűnik, sikerült és azóta se lankadt. Már akkor is majdnem mindent együtt csináltak, és ez később sem szűnt meg.

A lánykérés teljesen illett a kapcsolatukhoz. 2015. májusában Matt elvitte barátnőjét a régi ovijukba, ahol féltérdre ereszkedve feltette a nagy kérdést. Laura sokkot kapott, de természetesen igent mondott.

2016 decemberében a pár megesküdött. A sztorit felkapta az internet, sokan csodálták őket, valódi tündérmeseként emlegették.

A legjobb barátom és a barátnője általános iskola nyolcadik osztálya óta vannak együtt. Azt gondoltam, “ez igen”, de Laura és Matt története sokkal régebbre nyúlik vissza, szóval ez vette át az első helyet. Irigylésre méltó!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share