Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Palvin Barbara a Tumblr top listáján!

Palvin Barbara a Tumblr top listáján!

A Tumblr létrehozta 2014 legpopulárisabb divat modelljeinek listáját. A rangsorolás az alapján történt, hogy kinek a posztjait tették ki újra a legtöbben. Ilyen listát csináltak híres ember, állat, márka, és zenekar témában is. A szenzáció az, hogy egy magyar lány is szerepel a modellek top listáján, aki bizony nem más, mint a híres Palvin Barbara. Nézzétek hányadik helyezést érte el.

1. Az első helyezet Kendall Jenner, aki a Keeping Up with the Kardashian című valóságshow szereplője és amerikai modell.

kendall-jenner-instagram-car-jpg

2. Cara Delevingne angol divatmodell. 2012-ben a Burberry kampányarca volt és az év brit modelljének választották. Egy másik lista, a models.com szerint pedig az 5. helyen áll a top 50 női modell listáján.

cara_de

3. Candice Swanepoel dél-afrikai modell, a Victoria’s Secret egyik ismert arca.

candice-swanepoel-victorias-secret-lingerie6

4. A csodálatos, és szerethető Miranda Kerr ausztrál fotómodell. 13 évesen kezdte pályafutását. Ő a Victoria’s Secret első ausztrál angyala, és egyebek között a Maybelline-nek is dolgozott. Biztosan láttátok az Így jártam anyátokkal című sorozatban.

miranda-kerr-

5. A híres Kate Moss angol szupermodell. Models.com szerint Kate a 3. legjobban kereső modell a világon.

supreme-kate-moss

6. A mi büszkeségünk Palvin Barbara, akit biztosan mindannyian ismertek. 13 évesen fedezték fel, miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Spur Magazine-ban. Ő az első magyar modell, aki a L’Oreal Paris nagykövete lett.

palvin

7. Alexa Chung televíziós személyiség és angol-kínai származású brit modell. Van saját tv-show-ja, a címe It’s On with Alexa Chung, melyben sztárokat faggat.

alexa-chung

8. A botrányairól híres Naomi Campbell brit modell. Örök szépség, örök múzsa.

naomi-campbell

9. Rosie Huntington Whiteley angol modell és színésznő. A fiúknak ismerős lehet a Transformers 3 című filmből, hiszen ő volt a női főszereplője.

Rosie Huntington_Whiteley

10. Adriana Lima brazil szupermodell. Neki is 13 éves korában kezdődött karrierje. A helyi bevásárlóközpontban meglátta őt a Ford modellügynökség alkalmazottja és azonnal szerződést ajánlott neki.

adriana_lima

Fotók: www.tumblr.com, www.glamourmagazine.co.uk, www.style.com, stylecaster.com, www.oystermag.com, www.graziadaily.co.uk, www.nylon.com