Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Pályázat: beszéld rá a többieket, hogy a sztriptíz menő!

Pályázat: beszéld rá a többieket, hogy a sztriptíz menő!

Ha tényleg létezne, jelentkeznél egy ilyen pályázatra? Hogyan érvelnél a sztriptíz mellett? Most választ adhatnak ezekre a kérdésekre az oroszországi szakemberek.

Magas színvonalú művészet a sztriptíz, és ugyanúgy szórakoztat, mint a mozi, vagy a színház – állítja a lenti videóban az Orosz Sztriptízklubok Szövetsége és a Golden Girls sztriptízklub elnöke, Lucky Lu. Ennek bizonyítására tendert írt ki. A pr@goldengirls.ru címre érkező ajánlatok közül szakértői bizottság választja ki a legjobb tervezetet, amely aztán megfelelő finanszírozást kap – írja a globoport.hu.

Kiszurkin egy tavaly szeptemberi eset után döntött a tender kiírásáról. Akkor a superjob.ru állásportál visszautasította a Golden Girls sztriptíz klub állásfelhívásának publikálását. Az indoklás: „Történelmileg úgy alakult, hogy mi bordélyokkal nem dolgozunk.”

 

Ez a magyarázat nem elégítette ki a Golden Girls csapatát. Részletes indoklást kértek, de megint csak érthetetlen kommenteket kaptak. Végül érdekvédelemért az Orosz Sztriptízklubok Szövetségéhez fordultak. Annak megbízott igazgatója, Vagyim Kiszurkin ultimátumot adott a superjob.ru-nak: vagy meghirdetik a sztriptíztáncos állást, vagy bíróságra viszik az ügyet.

Idén májusban meg is indult az eljárás az állásportál ellen, mondván: megsértette a klub megítélését. Akkor a portál főnöke, Natalija Godzsaeva az ügyről véleményt formált Facebook-adatlapján, de gyorsan le is törölte. Ezután számtalan szakértő, ügyvédek és reklámszakemberek álltak ki a sztriptízklub mellett. Ezen a ponton döntötte el Lucky Lu, hogy országos tendert hirdet a sztriptíz társadalmi elfogadtatására.

Pályázat: Beszéld rá a többieket, hogy a sztriptíz menő!
Te hogy próbálkoznál ezen a pályázaton?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share