Ezt nézed:  / Hírek / Színes / PAMKUTYÁÉK AZ ELSŐK!

PAMKUTYÁÉK AZ ELSŐK!

Trónfosztás történt! PamKutyáék átvették a vezetést a YouTube-on, ők a legfeliratkozottabb magyar nyelvű magyar YouTube-csatorna. Hosszú-hosszú évek óta, amióta az országban elterjedt a YouTube, soha nem történt még olyan, ami a mai napon. Egy olyan fordulóponthoz érkeztünk, ami bár várható volt, hogy előbb-utóbb elérkezik azonban nem gondoltunk rá, hogy ennyire hamar. Van, aki örül neki, van aki nem, de a számok nem csalnak…

2005-ben indult el a YouTube videómegosztó világszerte. A története bizony hosszas, kifejezetten érdekes, akár a magyar, akár a nemzetközi oldalról nézzük. Azt azonban a megalkotásakor a három jó barát, akik létrehozták az oldalt, biztosan nem gondolták hogy ekkora siker lesz, és ilyen szinten monopolhelyzetbe kerülnek az egész világon. Eleinte a magyar videózás még hihetetlenül underground szinten zajlott. Van olyan köztetek, aki már 2006-2007-ben is nézte a videómegosztó magyar tartalomgyártóit? Van olyan, aki még emlékszik Freddy-D rossz PC játékaira, Szefi paranormális sztorijaira, vagy a régi öreg Harry Potter szinkronparódiákra?

Na és arra a Dancsó Péterre, aki a maga standard fekete pulcsijában firtatta a filmeket, akinek csatornáját 250 ember követte? Nem, nem írtam el. 250… ma már természetes, hogy kijavítanátok még pár nullával, de bizony mindenki valahol elkezdte. Dancsó egy etalon volt a hazai videózásban. Pontosabban még mindig az, de azért sok minden változott azóta.

A mai napon ugyanis a Pamkutya formáció, akik egyébként már szintén a YouTube első éveiben belekezdtek a videózásba, megelőzték a Videómániát.

Az elmúlt 6-7 évben soha, soha senki egy percig sem rendelkezett több feliratkozóval, mint a hazai videózás koronázatlan királya, a Videómánia, most azonban ez a pillanat is elérkezett; Pamkutyáék már hosszú ideje erőteljesen törnek előre, de legújabb paródiájuk pont volt az i-re, átvették a vezetést.

Talán az is közrejátszhatott egyébként, hogy végre levették álruhájukat, és csak egy napszemüveggel takarják a teljes felismerhetőséget. Hogy elsődlegesen ez hozhatta meg a végső győzelmet, vagy a Despacito-féle paródia, azt mi sem tudjuk, minden esetre nagyon örülünk a sikernek, természetesen Dancsó Péter csatornáját is szeretjük nagyon, de örülünk, hogy más is lehetőséget kapott kipróbálni, milyen a csúcson lenni.

Élőben itt nézheted a két csatorna feliratkozószámának alakulását!

Ti örültök a trónfosztásnak? Szavazzatok!

Trónfosztás - örülsz?
Te örülsz, hogy Pamkutyáék megelőzték a Videómániát?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share