Ezt nézed:  / Hírek / Színes / PamKutyáék letaszíthatják Dancsó Pétert!

PamKutyáék letaszíthatják Dancsó Pétert!

2017. augusztus 27. /vasárnap/ 6:10

Már teljesen megszoktuk, hogy a legfeliratkozottabb magyar YouTube videós Dancsó Péter a VideóMánia nevű csatornájával. Úgy tűnik, hogy PamKutyáék most beelőzhetik őt, ugyanis csak néhány ezer feliratkozó a különbség a két csatorna között.

PamKutyáék vitathatatlanul a Despacito paródiájukkal dobbantottak akkorát, amivel rengeteg új feliratkozót maguk mögé tudtak állítani. Éppen kilenc napja, hogy hétéves lett a csatornájuk, s ezen a napon lépte át ez a paródia a tízmilliós küszöböt, ezt egy Facebook bejegyzésben is megosztották:

Az elmúlt kilenc napban pedig újabb hárommillió-százötvenezer megtekintés érkezett, így tulajdonképpen az új paródiát huszonhárom nap alatt nézték meg több, mint tizenhárommilliószor.

Nemrégen arról is írtunk mi is, hogy azt is megtudhattuk a fiúk Facebook-oldaláról, hogy a Despacito paródia a leglájkoltabb magyar videó lett a YouTube-on, ráadásul a környező magyarlakta országokban is remek helyezést ért el a zenei alkotás. Azóta pedig újabb százháromezer lájk jött a videóra.

Amennyiben mindkettő csatorna feliratkozószáma ugyanilyen ütemben változik a közeljövőben, Béla és Pista feliratkozószáma néhány napon belül magasabb lehet, mint Dancsó Péteré, amennyiben pedig hetekig is kitart ez a feliratkozási arány PamKutya csatornáján, s Dancsó Péternél nem emelkedik nagyobb arányban a feliratkozószám, úgy akár igen hosszú ideig is élvezheti a két fiú az aranyéletet az első helyen.

DANCSÓ VS. PAMKUTYA
Szerinted ki érdemli meg inkább az első helyet?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share