Ezt nézed:  / Színes / Paul Streettől YouTube-funkciókat vontak meg

Paul Streettől YouTube-funkciókat vontak meg

2019. január 17. /csütörtök/ 12:49

Ráadásul lekerült a maszk is Paul Streetről. Erről annyit mondott, hogy amúgy is tervben volt ez az év első vlogjában, azonban arra ő sem számított, hogy ez lesz az a vlogvideó, amiben ez megtörténik. S, hogy pontosan miről is van szó akkor?

Néhány napja jelentette be videóban Paul Street, hogy a YouTube-tól olyan levelet kapott, amelyben leírták neki, hogy több funkciótól megvonták őt, így korlátozzák például a bevételszerzést, a csengő-gomb általi eléréseket, illetve kiajánlott videók közé sem teszi be a csatornája videóit ezentúl a platform algoritmusa.

“Hangoztatták azt is az e-mailben, hogy csoda, hogy nem törölték le a csatornámat”

– mondja a fiatal srác a videóban.

A YouTube indoklása: félrevezető metaadatok, vagyis félrevezető leírások, címkék vagy címek, amelyek a nézettség növelését szolgálják.

A videó további részében kifejti, hogy van lehetőség visszaszereznie a csatornája fentebb felsorolt, most elvesztett funkcióit, idővel, ez akár hónapokba is telhet, ráadásul most szeretne egy merch-termékeket a piacra dobni.

Azt ígéri, hogy addig sem tűnik el teljesen a YouTube-ról, míg visszaszerzi a csatornájától megvont összes funkciót, viszont nem lesz annyi videó, mint eddig volt.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share