Riverdale: Archie halott?

Rovat

Megosztás

2019. január 17. csütörtök /11:10/

Hosszas szünet után tegnap este, magyar idő szerint ma hajnalban, sugározta az Egyesült Államokban a The CW televíziós csatorna a Riverdale új epizódját, amely magyar idő szerint ma délelőtt 9-kor felkerült a Netflixre. Ez az epizód a “karanténos Hiram-királyság” életét mutatja be.

Figyelem! Spoilerveszély! Ez a cikk bőséges spoilert tartalmaz a Riverdale sorozat harmadik évadának kilencedik epizódjáról! 

Az epizód kitér Archie-ra is benne: egy erdei faházban tengődik Kanadában, mióta otthagyta családját és barátait. Egyszercsak kimegy a kutyájával, Vegasszal sétálni az erdőben, ahol megtámadja egy medve. Ezután valószínűleg a vérveszteség miatt halucinálni kezd, és G&G-t játszik a halott Cassidy Bullockkal, a halott Norton börtönigazgatóval, aztán a Riverdale-beli barátaival, Betty-vel, Jughead-del és Veronicával. Majd az epizód végén holtan találja a rendőrség a faházban.

Azért emlékezzünk vissza, hogy Jughead-ről is hittük már azt, hogy meghalt, szóval, ez Riverdale, bármi megtörténhet, és azt sem tudjuk, meddig kell izgulnunk, míg megtudjuk, Archie tényleg meghalt-e.

Riverdale, második évad huszonkettedik epizód

A Riverdale YouTube-csatornán is visszanézhető a kivágott jelenet Archie “haláláról?”.

https://www.youtube.com/watch?v=rdt3NM5gddg

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta