Petra dicséretes érettségit tett majdnem 10 éve

Rovat

Megosztás

Már majdnem 10 éve, hogy érettségi vizsgát tett Petra, sőt nem is akármilyen eredménnyel végzett, 2 tantárgyból is dicséretet kapott a KS bombanője!

„Nagyon sok tananyaggal le voltunk maradva, így sok dolgozatot írattak velünk a tanárok az írásbeli érettségi előtt. Mindenki a dolgozatokra készült, ezáltal az írásbelire nem maradt időnk gyakorolni”.

Petra elmesélte nekünk, az összes osztálytársa csak azért imádkozott, hogy meglegyen a kegyelem 2-es az írásbeli vizsgákon, hiszen nem volt sok idejük felkészülni azokra a bizonyos érettségis napokra. Ehhez képest mindenkivel sikerült, sőt egész jól teljesített az osztály.

„A szóbeli előtti egy hónapot viszont keményen tanulással töltöttem. Minden nap 3 tételt tanultam meg ahhoz, hogy pont a vizsga napjára tudjak mindent. Szigorúan tanultam, viszont mivel már jó idő volt, sokszor a medencében ülve, vagy éppen a napágyon fekve lapozgattam a könyveimet”.

A 2 választott tantárgy, melyekből végül dicséretben részesült, a rajz és az angol volt. Nem izgult annyira, tudta, mire képes a csaj. Nektek is egy hatalmas kalappal a hátralevő vizsgákhoz!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta