Pizzapartit rendezett és félmillió dollárt adott egy középsulinak Oprah

Rovat

Megosztás

Nagy volt a meglepetés, amikor Amerika egyik legnagyobb sztárja köszöntötte a diákokat.

Oprah Winfrey péntek este beállított a New Jersey-beli Newark egyik középsulijába egy rakás pizzával és félmillió dollár adománnyal. A hír nem vicc, a tévés tényleg meglepte a West High School diákjait, a hatalmas összeget pedig egy programra ajánlotta fel, amit az iskola vezetője, Akbar Cook indított, hogy a diákok péntekente biztonságban lazíthassanak – áll a CNN beszámolójában.

A Cook’s Lights On program lényege, hogy a srácok ahelyett, hogy az utcákon vagy a bárokban lézengenének, az iskolában maradhatnak péntek éjszaka, egészen 11-ig, ahol kosárlabdázhatnak, videójátékokkal játszhatnak és használhatják az edzőtermet is. A nyáron is heti háromszor nyitva tart majd az iskola, hogy a szünet idejére is legyen hol sportolniuk és szórakozniuk a fiataloknak.

Azokat is támogatják, akiknek otthoni körülményeik nem engedik meg, hogy minden nap tiszta ruhában járhassanak. Nekik egy mosodát hozott létre az igazgató, hogy a szennyest kimoshassák – így minden nap tiszta ruhában mehetnek iskolába, és nem is hiányoznak az órákról sem.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta