Portugália szépségei az Inforádióban

Rovat

Megosztás

Dr. Kiss Róbert Richard ezúttal Portugáliába kalauzol minket az Inforádió Világszám című műsorában. Ha voltunk már, ha nem, valószínűleg mindenkinek tud újat mondani a műsorvezető, a nagyjából húszperces adás alatt gyorstalpalót kapunk abból mit és hol érdemes megnézni ebben a gyönyörű országban.

A Világszám pénteki adásában arról is hallhatunk, hogy milyen élmény akkor Portugáliában élvezni a helyi különleges atmoszférát, amikor épp egy Bajnokok Ligája meccs fűti mind a helyieket, mind a turistákat. Az ország híres a futball eredményeiről, ez természetesen meglátszik az ottaniak viselkedésében is, aki igazi atmoszférára vágyik, annak Portugáliában a helye – olvasni a globoport.hu oldalán.

Természetesen nem csak a focié volt a főszerep az adásban, Dr. Kiss Róbert Richard szisztematikusan bemutatta mind a saját élményei, mind a történelmi jelentőségek tekintetében a legfontosabb és legérdekesebb látnivalókat.

 

Hallgasd te is az Inforádió Világszám műsorát az FM 88,1 MHz-es frekvencián Dr. Kiss Róbert Richard műsorvezetésével! Péntek este 19:00 órától és szombat délelőtt 10:00 órától.

Fotó: wk-kliblogs-test.elasticbeanstalk.com

Forrás: globoport.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta