Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / Portugália szépségei az Inforádióban

Portugália szépségei az Inforádióban

Dr. Kiss Róbert Richard ezúttal Portugáliába kalauzol minket az Inforádió Világszám című műsorában. Ha voltunk már, ha nem, valószínűleg mindenkinek tud újat mondani a műsorvezető, a nagyjából húszperces adás alatt gyorstalpalót kapunk abból mit és hol érdemes megnézni ebben a gyönyörű országban.

A Világszám pénteki adásában arról is hallhatunk, hogy milyen élmény akkor Portugáliában élvezni a helyi különleges atmoszférát, amikor épp egy Bajnokok Ligája meccs fűti mind a helyieket, mind a turistákat. Az ország híres a futball eredményeiről, ez természetesen meglátszik az ottaniak viselkedésében is, aki igazi atmoszférára vágyik, annak Portugáliában a helye – olvasni a globoport.hu oldalán.

Természetesen nem csak a focié volt a főszerep az adásban, Dr. Kiss Róbert Richard szisztematikusan bemutatta mind a saját élményei, mind a történelmi jelentőségek tekintetében a legfontosabb és legérdekesebb látnivalókat.

 

Hallgasd te is az Inforádió Világszám műsorát az FM 88,1 MHz-es frekvencián Dr. Kiss Róbert Richard műsorvezetésével! Péntek este 19:00 órától és szombat délelőtt 10:00 órától.

Fotó: wk-kliblogs-test.elasticbeanstalk.com

Forrás: globoport.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share