Pozitív lett a teszt! Ezek a sztárok elkapták a koronavírust

Rovat

Megosztás

Világszinten okoz problémákat a járvány terjedése, ami elől nem menekülhetnek a sztárok sem. Összegyűjtöttük, kik azok, akiknek pozitív lett a teszt és most karanténban várják a gyógyulást.

Tom Hanks és neje, Rita Wilson

Ők voltak az elsők, akkor Hollywood berkeiből az Instán jelentették be, hogy elkapták a vírust. Azóta már többször jelentkeztek, egyelőre minden oké velük. Reméljük, ez így is marad, hiszen Tom Hanks filmjeiben már szinte mindent túlélt, amit lehetett: II. világháború, lakatlan sziget. Ez meg sem kottyan neki!

Olga Kurylenko

A James Bond filmek egykori sztárja szintén Instán közölte rajongóival, hogy pozitív lett a tesztje. A gyönyörű ukrán színésznő azóta számos kérdésre válaszolt állapotával kapcsolatában. Azt is elárulta, hogy fogalma sincs, hol kapta el a vírust, és egy hétig volt magas láza. Mégis azt választotta, hogy kórház helyett otthon pihen, nem akarja elvenni a helyet azoktól, akiknek az élete veszélyben van.

Idris Elba

Az HBO sorozatok sztárja szintén COVID-19 pozitív lett. Nem izgulja túl, de azért arra kért mindenkit, hogy inkább maradjanak otthon, nehogy ők is elkapják a vírust.

Kristofer Hivju

A Trónok harcából ismert színész éppen a Netflix Witcher sorozatán dolgozott, ami a vírus miatt leállt a forgatással. A színész tesztje ugyanis pozitív lett. A forgatási helyszíneken fertőtlenítést végeznek, a többieket pedig hazaküldték.

Nga Nguyen

A vietnami közösségi média sztár a közelmúltban Milánóban járt, ahol a Gucci divatbemutatóján járt, majd Párizsban a Saint Laurent show-t nézte meg. Ezután ment el az orvoshoz egy rutinvizsgálatra, ahol kimutatták: koronavírusos. Sokan megvádolták, mennyire felelőtlen, hogy betegen ment a divateseményekre, amit ő cáfolt. Állítása szerint ugyanis akkor még fogalma sem volt róla, hogy koronavírusos.

Pozitív lett a teszt! Ezek a sztárok elkapták a koronavírust!
Az is érdekel benneteket, hogy kinek lett negatív a tesztje?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta