Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Premier előtti vetítéseken tekinthető meg a Kszi, Simon!

Premier előtti vetítéseken tekinthető meg a Kszi, Simon!

Elvileg a film jobb annál a retek címnél, mint amit mi magyarok adni tudtunk neki. A Kszi, Simon (eredeti: Love, Simon) című amerikai film már több országban majdnem két hónapja a mozikban van, nálunk csak a június 21-én lesz a bemutató. 

Ennek ellenére több budapesti moziban is premier előtti vetítéseken lehet megtekinteni a már ebben a hónapban a filmet, ami egy tinédzser fiúról szól, akiről senki sem tudja, hogy meleg. Valakivel el kezd online chatelni a suliból, aki szintén meleg, de fogalma sincs, ki lehet az.

A premier előtti vetítések a következő helyeken és időpontokban lesznek a Cinema City mozijaiban:

2018. május 18. /péntek/ 18:50 | Cinema City Aréna Pláza

2018. május 20. /vasárnap/ 14:20 | Cinema City Allee

2018. május 22. /kedd/ 17:50 | Cinema City WestEnd

A filmet a készítők, a marketingesek és PR-részleg vezetői a “Mindenkinek jár egy első szerelem!” mondattal próbálják eladni a közönségnek, nem is kevés sikerrel. A március 16-i premieren és az azt megelőző premier előtti vetítéseken bezsebelt bevétel összesen 4,6 millió amerikai dollár volt, közel 1,2 milliárd magyar forint.

A főszereplő srácot Nick Robinson alakítja, aki korábban már a Minden, minden című romantikus filmben is főszerepet játszott, valamint a 2015-ös Jurassic Worldben is feltűnt, további ismerős szereplője Kathrine Langford, aki a Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő 13 Reasons Why (13 okom volt) Netflix-sorozat női főszereplője.

A magyar szinkronhangokról annyit lehet mondani, hogy aki végignézte a 13 Reasons Why-t, annak tutira fura lesz Katherine Langford hangja helyett most Pekár Adrienn hangját végighallgatni a szinkronos verzióban. A 110 perces filmben Nick Robinsont magyarul Baráth István helyettesíti.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share