Profiként reagált egy anyuka a WC-papíros csínytevésre

Rovat

Megosztás

Amikor felkelt, az egész kert tele volt a szétdobált gurigákkal, mérgelődés helyett azonban viccesre vette a reakciót.

Amerikában a gyerekek egyik kedvenc csínytevése, amikor a kiszemelt áldozat házát és kertjét teleaggatják wc papírral. Így történt a közelmúltban egy San Clemente-i családnál is, akik arra ébredtek, hogy a teljes kertet beborítják a széthajított gurigák. Az anyuka tudta, hogy fia barátai követték el a csínyt. Ahelyett, hogy felhívta volna a szüleiket, lefotózta a művet és feltöltötte egy helyi Facebook csoportba, az alábbi szöveggel:

“Van pár szavam azokhoz a srácokhoz, akik beborították wc-papírral a házunkat tegnap éjszaka. LENYŰGÖZŐ munka, visszaadtátok a hitemet abban, hogy vannak még fiatalok, akik képesek felülmúlni mindenféle határokat. Egy nap megváltoztatjátok majd a világot az eltökéltségekkel”. Még azt is megjegyezte, hogy ők is elég nagy mennyiségű wc papírt tartanak otthon, így a revansra számíthatnak a tinédzserek.

A szarkasztikus reakciót imádták az emberek, hiszen kevesen tudtak volna ilyen profin visszavágni egy ilyen csínyre. A takarítás során kiderült, hogy a tinik összesen 72 gurigát dobáltak szét, amiket egész nap szedhettek le a fákról és a házról a szülők és a gyerekek. Úgy voltak vele, hogy idegeskedni felesleges, hiszen még emlékeztek rá, milyen volt, amikor ők voltak tinédzserek.

Fotók: Facebook – Aubrey Dupree Seymour

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,178RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta