Ezt nézed:  / Hírek / Profiktól tanulhatunk blogolni a Zsigmond Király Egyetem új képzésén

Profiktól tanulhatunk blogolni a Zsigmond Király Egyetem új képzésén

Digitális kép- és videószerkesztő, valamint Professzionális blogger képzéseket indít április végén a megújuló Zsigmond Király Egyetem (ZSKE). A korszerű, gyakorlati tudást nyújtó tanfolyamok bárki számára nyitottak, aki izgalmas és innovatív készségekkel bővítené ismereteit. A ZSKE Digitális Akadémia képzéseihez tartozó kurzusokon a hallgatók kiváló szakemberektől, többek között Mautner Zsófitól, a Chili és Vanília blog szerzőjétől tanulhatják meg a minőségi tartalomgyártás alapjait.

Képeket szerkeszteni vagy blogot indítani ma már szinte bárki képes, de mindezt hozzáértő módon, magas minőségben és sikeresen már kevesen teszik. A képzési kínálatát megújító – és hamarosan Milton Friedman Egyetemként működő – Zsigmond Király Egyetem (ZSKE) áprilisban induló Digitális Akadémia képzései 9 hetes, esti tanfolyamok formájában éppen ezeket az azonnal hasznosítható, gyakorlati tudást biztosító készségeket helyezik előtérbe.

A kezdő bloggerek számára gyakran jelent kihívást, hogy megtalálják a saját stílusukat és beindítsák énmárkájukat. Erre megoldást kínálva alakította ki a ZSKE Professzionális blogger képzéssorozatát, amely támpontot nyújt a blogolás teljes folyamatához az ötletek keresésétől a megosztásban rejlő lehetőségekig. A képzés elsőként Gasztromédia specializációval indul. Az egyetemi oktatókból és gyakorlati szakértőkből álló előadói csapatot ebben a szemeszterben Mautner Zsófi, a népszerű Chili és Vanília gasztroblog alapítója és számos szakácskönyv szerzője egészíti ki.

A digitális kép, videó és hang szerkesztése egyszerre kreatív és komoly tudást igénylő feladat – még ha kívülállóként gyakran egyszerűnek is látszik. Ezért a ZSKE Digitális kép- és videószerkesztő képzése arra koncentrál, hogy a résztvevők megismerjék a szerkesztés alapjait, piacképes gyakorlatot szerezzenek a forgatás és az utómunka területén, illetve elsajátítsák a szakmában való elhelyezkedéshez elengedhetetlenül szükséges szemléletet. Mindebben olyan kiváló oktatók lesznek a diákok segítségére, mint M. Nagy Richárd főrendező, Nagyistók Tibor netguru, Szűts Zoltán médiakutató, Hujber Szabolcs dalszövegíró, Vági Róbert digitális marketing szakértő és Virág Pál vezető operatőr.

A ZSKE Digitális Akadémia képzései 2018. április 25-én (szerdán) indulnak, a jelentkezési határidő pedig 2018. április 22. A képzésekről további információ a www.uni-zsigmond.hu/digitalacademy oldalon olvasható.