Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / Pucér karnevál a szombathelyi jégen

Pucér karnevál a szombathelyi jégen

A jégkarnevállal egybekötött meztelen korizás is helyet kapott Szombathelyen. Ám a többség “csak” bikiniben siklott.

338304_jegkarneval_2015

Idén 28. alkalommal rendezték meg Szombathelyen a jégkarnevált, melyet a 11. évi meztelen, illetve fürdőruhás korcsolyázás kísért.

A forróvérű fürdőrucis korizók mellett akadtak jelmezesek is, akik közül a legjobbakat tortával jutalmazták, aki pedig még ezután is édességre vágyott, az fánkevő versenyre nevezhetett. Az este fénypontja a fergeteges jégdiszkó volt, amelyet később tűzijáték követett. Szerencsére napközben jó idő és napsütés várta a merész korcsolyázókat, de aki nagyon fázós volt, az a büfében talált magának olyat, ami segít elviselni a kinti hideget.
Az egyik különleges és nagyon aranyos momentuma volt a karneválnak, hogy egy kisfiú ugyanabba a jelmezbe öltözött, amelyben a rendezvény fotósa évek óta megjelenik a rendezvényen. 🙂

fotós

338372_jegkarneval_2015

A szokatlan Valentin-napi program rengeteg embert bújtatott jelmezbe és még annál is többet vonzott a városi műjégpályára. Szombathely tehát az ország egyik legkülönlegesebb rendezvényével várta a farsangozókat, akik egyúttal a szerelem napját is nem mindennapi szórakozással tölthették.

Meztelen jégkorizás Szombathelyen
Te bevállalnád a jégkorizást fürdőruhában?

Fotók: nyugat.hu

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share