Reptéren aludt Hernádi Bence és Lujza Edina, miért?

Rovat

Megosztás

Madeirából hazafelé menet egy “csodás” éjszakát kellet eltölteniük Hernádi Bencének és párjának a külföldi reptéren, no de miért is történt mindez? És hogyan élték meg? Most mindenre IS választ kapunk!

Nagyon-nagyon sok gép nem tud elindulni a szél és az időjárás miatt.

Az a repülőgép, ami a szuper nyaralás után hazaszállította volna őket, sajnos nem tudott leszállni a madeirai reptéren, éppen ezért Faroba landolt az utasokkal együtt. Ez nagyjából este 8 órakor derült ki, ami azt jelentette, hogy Bencééknek a reptéren kellett maradniuk másnapig. Plusz infó, hogy a madeirai repteret egyébként a világ második legveszélyesebb repterének nevezik, mert brutális szelek uralkodnak arrafelé. A feketeleves azonban csak később következett.

Ugyanis mint kiderült, már szálláshely sem maradt a környéken aznap éjszakára. De legalább kaptak kajajegyet. A reptéren dolgozó személyzet persze azt mondta, hogy amennyiben találnak egy olcsó szállást, kifizetik, dehát az ár mindenhol IS egymillió forint fölött kezdődött – mesélte Bence.

Konkrétan gyorséttermi boxokban alukáltak, hát nem édesek? Hajnal 1 óra körül még matracosztag is érkezett, mi ez, ha nem keleti kényelem? Másnap azért délután csak sikerült felszállni és azóta már haza is érkeztek.

@rbence01

Ezért kellett a reptéren aludnunk Madeira szigetén! 🛩️🏝️ #madeirawizzair #madeiraleszállás #madeiraairport #rbence #magyar #edinalujza

♬ LoFi(860862) – skollbeats

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta