Roma dallal tarol Nótár Mary!

Rovat

Megosztás

XXL Família, avagy bemutatja életét a roma család, ahol nem létezik főbb erény, mint a szeretet, az összetartozás és maga a család, íme a legújabb videoklip!

Még csak pár napja jelent meg Nótár Mary legújabb szerzeménye, de máris a felkapottak között a YouTube-on! A roma témájú koncepció abszolút népszerűvé vált, mely nem szól másról, mint a fogadjuk el egymást és számíthatunk a másikra téműk feldolgozásáról. A dalszöveg félig roma, félig magyar, ami úgyszint mutatja az egyenlőség jegyét. A videoklipben szerepet kaptak a családtagok is, akik önfeledten élvezik a családi partit.

Ahogyan Mary az Instán is leírta, szerinte a mulatós dal egy tipikus örök darab, amire mindenki táncra perdül, amint meghallja! Abszolút pozitív visszacsatolások érkeztek a komment szekcióban, többen tiszteletüket fejezték ki az énekesnő iránt, mondván, büszke származására és ezt nyíltan vállalja is a közönsége előtt!

A videoklip a kunbaracsi Vörös Kastélyban forgott, a videóban szinte hercegi palotának tűnik már első látására is, mintha csak egy Glamour Gálán lennénk, ahová estélyi ruhában sétálnak be celebjeink azon a bizonyos vörös szőnyegen. Egy szó, mint száz, hatalmas a Nótár família, ahol a szeretet, az elfogadás, és az összetartozás játszanak a legnagyobb szerepet!

Jöhet egy kis mulatós?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta