Betörtek Búzás Andrishoz?!

Rovat

Megosztás

Idegen tárgy a lakásban, magnó kinézetű bluetooth-os hangszórót talált Andris éjfélkor a nappali közepén, vajon mi történhetett? Felvétel is volt rajta?

„Akkor nem volt annyira vicces, mert nagyon megijedtem!”

Andris elmesélte nekünk legújabb videójában, pár nappal ezelőtt találkozott a barátaival, tipikus bowlingozás, baráti program. Amikor este hazaért a haveri csacsogásból, akkor kezdődött csak az igazi félelem, ugyanis éjfél körül, amikor beesett az ajtón, egy magnókazetta kinézetű bluetooth-os hangszóró fogadta a nappaliban, mintha csak a 13 okom volt című híres netflixes sorozatban lennénk. Na de mi történt ezután?

„Egy idegen tárgy volt a lakásban, amit előtte soha nem láttam!”

Influencerünk szó szerint berezzent, hiszen megkérdezve barátait senki nem hagyott ott semmilyen hangszórót, ezért betette az előszoba szekrénybe, ne is lássa! Még aludni sem tudott, csak ezen kattogtak a fogaskerekek, de azért próbálta megnyugtatni magát, mondván, az előző ott lakó hagyhatta el. A sztorinak végül happy end lett a vége, hiszen másnap reggel az egyik barátnője visszaírt neki, már mindenhol kereste, ő hagyta nála, ami nem is csoda, ugyanis ahogyan Andris mesélte, előtte majdnem egy hétig nála volt a hölgyemény. Ti is megijedtetek volna?

Veletek történt már hasonló?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta