Romantikus telefonos applikációk Valentin-napra

Rovat

Megosztás

Nem tudjátok kedveseddel együtt tölteni a Valentin-napot? Ne ess kétségbe, romantikázz a pároddal a távolból is! Hogy ez hogyan lehetséges? A telefonos applikációk fejlesztői gondoltak azokra a párokra is, akik a távolból is szeretnék kifejezni egymás iránt érzett szerelmüket.

Az együtt töltött idő nagyon fontos a párkapcsolatokban. Az intimitás érzése nem alakul ki bennünk, vagy, ha egyszer kialakult, sajnos megkophat, ha nem tudjuk megbeszélni, milyen klassz dolgokat csináltunk délután a barátnőnkkel, kit utálunk éppen, vagy milyen sikerek értek. A szavak nélkül eltöltött összebújós  percek, órák is elengedhetetlenek ahhoz, hogy azt érezzük a másikhoz tartozunk. Az idő azonban ritka kincs. Középsulisként nehezítheti a helyzeteteket, ha nem éltek együtt, vagy rövid pórázon tartanak a szülők. Az égbe szökő telefonszámla jól mutatja azt, mennyire hiányzik a párod. Vannak azonban alternatívái az órákig húzódó és persze nagyon cuki “Te tedd leeee!”, “Neeeem, te tedd le!” harcoknak. Az alábbi okostelefonra kifejlesztett applikációk segítenek abban, hogy virtuálisan megöleljétek a másikat, építsétek a közös világotokat, izgalmasabbá tegyétek a szexuális életeteket, vagy többet tudjatok arról, mi történik párotokkal.

Ha olyan szerencsések vagytok, hogy sok időt tölthettek együtt, akkor is szuper módon feldobhatjátok a kapcsolatotokat ezekkel a programokkal.

 

YOU&ME (iOS, ingyenes) Az Apple fejlesztői által a “Legjobb új applikációk” válogatásba is bekerült alkalmazás különlegesen szép kezelőfelülettel bír. Ha mindketten letöltitek, küldhetsz a párodnak titkos üzeneteket, amiket meglepetésként kap meg. Személyes videó és hangüzenetek megosztására is van lehetőség. Közösen szerkeszthettek fotókat, például úgy, hogy feltöltesz egy fotót, aminek csak az egyik fele jelenik meg a kijelzőn. Így a párodé a lehetőség, hogy kiegészítse a te képedet úgy, ahogyan ő szeretné. Átalakíthatjátok egymás képeit, írhattok rá, de akár feldobhatjátok matricákkal is.

Twyxt-cover

KINDU (Android, iOS, ingyenes) Ha egy kicsit félős vagy, és nem mered szemtől szemben elmondani párodnak, mire vágysz az ágyban, ezzel az applikációval megteheted. Az alkalmazás kérdéseket tesz föl nektek titkos szexuális kívánságaitokról, és a végén megmutatja, mikor jár ugyanaz a huncutság a fejetekben.

FREE GREETING CARDS (Android, ingyenes)  Saját fotóidból összeállított és szerkesztett üdvözlőkártyát küldhetsz szerelmednek. Valentin-napra szuper ajándék! Küldd el saját kártyádat, akár a Szerelemparty-ról!

TWYXT (iOS, Android, ingyenes) Különleges, csak ebben a programban hozzáférhető emotikonokat, matricákat küldhetsz a szerelmednek, sőt egy saját kis naptárban követhetitek a kapcsolatotok nagy eseményeit is.

COUPLE (iOS, Android, ingyenes) Ez a  nagyon szép kezelőfelületű, az Apple szerkesztői által szupernek ítélt applikáció a legjobb választás, ha nem tudtok együtt lenni Valentin-napon.  A “ThumbKiss” opcióval igazán közel érezhetitek magatokat egymáshoz. Ha egyszerre érintitek meg a képernyőt, mindkettőtök telefonja elkezd rezegni. A virtuális csókokon kívül rajzolhattok valamit közösen, de ha megadjátok, merre jártok éppen, a telefon randihelyszínt is ajánl nektek.

LOVING – COUPLE ESSENTIALS (iOS, Android, ingyenes) Nem tudtok együtt aludni? Ezzel az alkalmazással majdnem úgy érezheted, kedvesed ott piheg melletted. A telefon érzékeli mikor alszik vagy mikor van ébren a párod, így  egy szerelmes üzenettel akár ébresztheted te is. A telefon figyelmeztet arra, mikor kell egy kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek lenned a barátnőddel, ugyanis számon tartja menstruációja időpontját.

Hiányzik a párod?
Hogyan kommunikáltok a pároddal, ha éppen nem lehettek együtt?

(Fotó: http://mashable.com, mustwanted.mx)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,201RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta