Eltelt egy év – Emlékezz velünk vissza a Középsuli Szerelempartijára

Rovat

Megosztás

Micsoda éjszaka volt! 2015. február 15-én a szerelem mennyországába került a Középsuli a Gödör klubban. Az ajtóban hófehér Szerelemangyalok csalogatták a szerelmet keresőket és a házasodni, bulizni vágyókat. Az egész helyet teljesen átjárta a romantika

A party a szerelem jegyében született, készült és zajlott, így, amit a Középsuli összekötött, azt 24 óráig senki sem választhatta szét.

IMG_8916

A házasodni vágyókat 3 igazán kedves és mosolygós angyal kísérte a pap elé, majd tanúként segítették az esküvők lebonyolítását. Azóta már tudhatjátok, hogy az egyik szerelemangyal nem más, mint a Középsuli sorozat szereplője, Korinna, aki akkor a Diamond Models RiverCast modelljeként volt jelen. Sok pár távozott a buliról, reméljük több, mint amennyi besétált a szerelem mennyországba, és a 24 órás házasélet sem okozott csalódást senkinek. Nászútra elég volt a színpad elé menniük a résztvevőknek, hiszen ott fergeteges koncertek, nyeremények várták őket, amivel még emlékezetesebbé tehették az utazást.

Rivercast-11-599x334

A pszicho, szex tanácsadás standnál hasonló izgalmak zajlottak, mivel nem meglepő módon itt is a szerelemé volt a főszerep. A pultnál egy tesztet lehetett kitölteni Gary Chapman “Az öt szeretetnyelv” c. könyve alapján. A tanácsadótól pedig megtudtuk, hogy főleg szerelmi tanácsadásra volt szükség és a Valentin-naphoz hűen a szerelem állt a középiskolások fókuszában.

Rivercast-345

Az est egyik fénypontja volt Szabyest házasságkötése, amely a színpadon zajlott, mindenki szeme láttára, így a leányzó kiléte sem maradt titok. Ezután a szerelmeseket a Children of Distance hozta még romantikusabb hangulatba szerelmes számaival, majd a kis színpadon az újságírók jótékonysági divatbemutatója emelte a party színvonalát az egekig. Szépséges modellek, még szebb kollekciókban vonultak végig a Gödör klubban, így azoknak is volt min legeltetni a szemüket, akik nem találtak párt maguk mellé a buli közben sem.

maxresdefault (1)

A bemutatót követően a Mary PopKids repítette a közönséget a táncparkettre, és jó sokáig ott is tartotta. Később sokan szaladtak ki az ajtón, hogy elérjék az utolsó buszukat, de biztosan nem szívesen léptek ki a boldogság és a szerelem csarnokából.

mary-popkids-feb1

 

Az eseményre érkeztek hozzánk ismert magyar YouTuberek is, többek között Szecso, Vitó Zsombi, Nasz Dani és Tóth Ádám.

Munkatársunk, Andris kifaggatta őket, hogyan készültek a bulira.

Szecso az öltözékén gondolkozik a legtöbbet:

“Megpróbálok valami értelmes öltözéket összeszedni.”

 

szecso2

Nasz Daninál nem volt biztos a részvétel, de úgy gondolta ő is, ezt nem lehet kihagyni.

“Először is, amikor meg lettem hívva, gondolkoztam azon, hogy elmenjek-e. Pest nekem messze van, de egy jó barátom be tud fogadni egy hétvégére, szóval megoldottam. Nagyon várom már, izgulok, hogy mi fog ott történni.”

 

DSC00836

Tóth Ádám, akivel együtt főztem nemrégen eléggé lazán veszi a partynkat.

“Kéne rá készülni?”

– kérdezte Andristól.

DSC_0741.MOV.Still003

A bulinak már egy éve vége, de mi még ott, akkor, frissen meginterjúvoltuk a srácokat. A videókat a nevekre kattintva Te is megtekintheted! Szecso, Ádám és Dani. 

Összefoglaló videóinkat pedig alább tekintheted meg:

https://www.youtube.com/watch?v=mczOaMSsQVc

 

https://www.youtube.com/watch?v=XcqYFKxLqHA

 

És még egy titokra fény derül, hiszen a Középsuli szereplői közül nem csak Korinna volt már akkor velünk, hanem Oli, Bende és Eszti is.

11355420_976189429071536_1068776028_n

Rivercast-330

A buli remek volt, alig várjuk, hogy megismételjük, és újra találkozhassunk veletek. No de vajon hol fogunk? Talán a Középsuli nyári táborában? 🙂

Eltelt egy év – Emlékezz velünk vissza a Középsuli Szerelempartijára
Te szívesen vennél részt Középsuli által szervezett bulin?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,227RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta