Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Rozi és Bende nászúton | Így érzik magukat!

Rozi és Bende nászúton | Így érzik magukat!

A Középsuli sztárpárja, Rozi és Bende nászúton vannak! Hogy honnan jött az ötlet, hogy Bende Erdélybe vigye Rozit nyaralni, és mi mindenben volt, van és lesz még részük abban az időben, amit ott töltenek, az kiderül a 107. részben! Addig is eláruljuk Nektek, hogyan is érzik magukat most!

Így számoltak be az eddigi élményeikről!

Bende

Elmondhatatlan érzés. Nem lehet szavakba önteni. Mikor Csíkszeredán, majd Csíksomlyón sétáltunk keresztül, már láttam, hogy rengetegen vagyunk, bár akkor még nem tudtam, hogy az embertömeg amit látok, gyakorlatilag elenyésző. Az utolsó szakaszon lehetett választani, hogy az előttünk álló dombot oldalról megkerüljük, vagy átmászunk rajta. Én nyilván  a mászás mellett döntöttem, mert az a buli. Felértem a domb tetejére, kisétáltam a fák mögül és AKKOR elém tárult a nyereg. Még mindig nem tértem magamhoz a látványtól.

Rozi

Nagyon jó volt ennyi magyarral együtt zarándokolni, nem hittem a szememnek, hogy ennyien vagyunk! Jó volt látni, hogy nemcsak az idősebbek, hanem a velem egykorúak is tömegével jöttek a búcsúba! Számomra egy felejthetetlen élményt adott Csíksomlyó! Aki még nem volt, annak, ha van módja és kicsit is magyarnak érzi magát, egyszer jöjjön el!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share