Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Selena Gomezt is kiközösítették a suliban!

Selena Gomezt is kiközösítették a suliban!

Saját bevallása szerint “eléggé kocka volt” és ezért nem volt könnyű neki a középsuli.

Selena Gomezről kevesen gondolnák, hogy valaha problémái lettek volna a barátkozással, hiszen ma ő az egyik legnépszerűbb popsztár a korosztályában. A “Giving Back Generation” podcastban viszont bevallotta, hogy a suliban töltött időszak nehéz volt számára, és ugyanúgy szenvedett, mint bárki más, akit kiközösítenek. Mivel korán kezdte a sorozatokban a színészkedést, szinte végig magántanuló volt, előtte azonban volt szerencséje a hagyományos oktatáshoz is.

Ha az unokatesóm nem lett volna a cheerleading csapat kapitánya, akkor engem ott elpusztítottak volna. Azért, mert eléggé kocka voltam, és inkább csak egy emberrel szerettem lógni – vallotta be az énekesnő a beszélgetésben.

 

Szerencsére a helyzet megváltozott, és mára már rengeteg barátja van, akik nagyon fontosak lettek számára. Gyakran tűnik fel velük nyilvános eseményeken és az Instáján is szívesen posztol közös fotókat barátaival.

Szeretnék jó példát mutatni a barátaimmal, hogy bizony így is lehet, és fontosak ezek a kapcsolatok. Még több kellene ezekből a barátságokból, mert szükség van rájuk – mondta Selena a podcastban.

 

Íme, 10 dolog, amit biztos, hogy nem is tudtál Selena Gomezről!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share