Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Jelek, hogy nem az ideális csajjal jársz!

Jelek, hogy nem az ideális csajjal jársz!

Múlt héten a lányoknak adtunk egy kis segítséget azzal kapcsolatosan, hogyan döntsék el, hogy nem az ideális pasival járnak.

Most a fiúknak adunk pár ötletet!

Ezek azok az intő jelek, amelyeknek a megjelenésekor egészen biztosak lehettek benne, hogy nem a megfelelő csajt választottátok.

Nem az ideális csajjal jársz, …

… ha nyomul egy haverodra

Na és a Zoli is ott lesz szombaton? Nem hívjuk el a Ricsit is moziba? Amúgy az Andrisnak most van barátnője? Ha ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel traktál a “csajod”, egészen biztos lehetsz benne, hogy te bizony csak egy eszköz vagy a kezében, hogy a haverod közelébe férkőzhessen. Javaslom, inkább kezdj el te is valamelyik barátnője iránt érdeklődni!

Fotó: mid-day.com

 

… ha nem mutat be a szüleinek

Meg a tesójának, meg a barátnőinek, de még az osztálytársainak sem! Persze lehet, hogy még túl korainak érzi, hogy minden hozzá közel álló személlyel összeismertessen és a kapcsolat elején nincs is erre szükség, de hidd, ha mondjuk már hónapok óta „együtt vagytok” és még mindig nem hívott át családi ebédre, jobb, ha más ajtón kopogtatsz!

Fotó: provoke-online.com

 

…. ha szóba sem kerülsz

Ez talán még a be nem mutatásnál is kínosabb. A „párod” nem csak, hogy nem ismertet össze a családjával és a barátaival, de konkrétan nem is beszél rólad. Vagy, ha mégis szóba kerülsz, olyasmiket mond, hogy „semmi komoly” meg, hogy „nem is tudom, mi van köztünk igazából.” Nos, mi tudjuk: nagy büdös semmi!

Fotó: Saschak Sisters

 

… ha nem szexszel veled

Tény, hogy a csajok máshogy állnak a szexhez, mint a fiúk. Azaz, nem minden gondolatuk a hancúrozás körül forog, de ha már elég idősek vagytok a szexhez és csináltátok már, a barátnőd pedig hetek óta fejfájásra panaszkodik, akkor egyáltalán nem alaptalan az a gyanúd, hogy valószínűleg más ágyában keresi a boldogságot.

Fotó: express.co.uk

 

De most komolyan, srácok! Egy ilyen csajért egyáltalán nem éri meg teperni! Higgyétek el, a nagy Ő a közeletekben van, csak járjatok nyitott szemmel!

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share