Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Fura dolog történt, amikor találkozott Shawn Mendes Erzsébet királynővel!

Fura dolog történt, amikor találkozott Shawn Mendes Erzsébet királynővel!

Az énekes a királynő születésnapján találkozhatott az uralkodóval, akivel végül nem szóltak egymáshoz. Hogy, miért? Eláruljuk!

Shawn Mendes Ellen DeGeneres műsorában  élete legkülönlegesebb találkozásáról mesélt. A 21 éves énekes az uralkodó 92. születésnapjára rendezett ünnepségen vett részt, amikor egy helységben tartózkodhatott magával II. Erzsébettel. Beszámolója szerint éppen arra várt, hogy felsétáljon a színpadra, amikor a királynő odalépett mellé.

Nem mondhatsz semmit, mert nem szólíthatod meg a királynőt, neki kell először megszólalnia – idézte fel a kínos pillanatot az énekes.

Így 10 percen keresztül álltak egymás mellett, csendben.

Shawn Mendes azt is elmondta, hogy nagyapja révén félig angol, így elég nagy dolog volt a családjának, hogy találkozhatott a királynővel, sőt, énekelhetett is a születésnapi rendezvényén. II. Erzsébet azonban valószínűleg nem tudhatta, ki az énekes, hiszen nem kezdeményezett beszélgetést.

Rám sem nézett. Én persze odanéztem többször is, de aztán azt éreztem, hogy talán nem kellene ezt csinálnom. Nagyon fura volt, semmit sem mondott – így emlékezett Shawn Mendes a találkozásra.

Ezt olvastad már? Shawn Mendes rajongója rajzát tetováltatta magára!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share