Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Shawn Mendes | Így közöld a szüleiddel, hogy biszexuális vagy!

Shawn Mendes | Így közöld a szüleiddel, hogy biszexuális vagy!

Az énekes egy rajongójának adott tanácsot a nehéz kérdésben.

Shawn Mendes koncertjei között Kérdezz-felelek találkozókat is tart a rajongóinak, ahol a szerencsések személyesen tehetik fel neki az őket érdeklő kérdéseket. Az egyik ilyen rendezvényen Oaklandben az énekeshez furcsa kérést intéztek: egy Lya nevű rajongója, aki biszexuális, azt kérte tőle, hogy egy videóban ő közölje a szüleivel a tényt a szexuális beállítottságáról.

A Seventeen beszámolója szerint ezt Shawn Mendes visszautasította, helyette viszont az alábbi választ kapta a lány, amivel mindenki szívébe belopta magát a popsztár:

Én csak azt akarom neked elmondani, hogy a szüleid mégiscsak a szüleid. Úgy szeretnek téged, ahogy vagy, nem számít, hogy mit mondasz, hogyan mondod, az sem fontos, hogy nézel ki közben, vagy hogy mikor állsz elő vele. Az, hogy én mit mondanék nekik, közel sem ér fel azzal, amit te mondhatsz, hiszen ez nekik sokkal többet jelent. Oké? Te jelented nekik a világot. Közel sem okozhatnék nekik akkora örömöt azzal, hogy én közlöm, mint te, amikor az igazat mondod majd el magadról. Megcsinálnám a videót, ha úgy gondolnám, hogy az jobb választás, de a szívemben érzem, hogy nem. Tudom, hogy a szüleid ezért még jobban fognak szeretni, mert őszinte leszel velük – mondta az énekes.

Ezt olvastad már?

Most már biztos: Shawn Mendes újra szerelmes; leleplező fotók a új sztárpárról!

Fotó: VEVO

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share