Sikerre lettek ítélve!? – L.L. Junior x G.w.M. klippremier

Rovat

Megosztás

Neked milyen a GENETIKÁD? Ami másoknak csak álom, nekik az a valóság, ami egyeseknek felfoghatatlan élmény, másoknál teljesen hétköznapi jelenség, avagy a sikerről, a jólétről és a rajságról, vagy az alapvető emberi értékekről és a pozitivitásról énekel L.L.Junior és G.w.M.?

A Raggamuffin rap hazai atyja az 1990-es évek végén ismerkedett meg a zene világával, amikor is megalakította két társával (Fatima és Beat) együtt a Fekete vonat nevű zenekart. A formáció nagy siker lett, hiszen két platina és egy aranylemez is landolt a zsebükben! Sikerük csúcsán mégis szétvált a csapat, hiszen Junior úgy döntött 2001-ben, szerencsét próbál és Amerikába utazott. Egy év szünet után hazatért és 2002-ben a Private Moon-nal megcsinálta első szólóalbumát, amely a Köszönöm Nektek címet kapta, majd ezt követték sorban az évente kiadott nagylemezek, melyekkel egyre nagyobb sikereket ért el, amit később meg is koronázott egy Viva Comet-es legjobb férfi előadó kategória díjjal, majd később sorra érkeztek a serlegek!

Ő volt az első hazai előadó, aki roma nyelven adott ki RAP lemezt, ami akkoriban azért is volt nagy dolog, mert megmutatta, nem számít a kultúra, nem érdekes, ki honnan jött, egyek vagyunk!

A 2010-es évek végén szomorú időszak következett a magyar énekes számára, ugyanis 2019 nyarán elveszítette kisfiát egy balesetben. Még ugyanazon év decemberében készült egy dalfeldolgozás a kisgyermek emlékére, amelyben az eredeti előadó, Charlie is énekel. Egy évvel később csoda történt a családban, ugyanis a social media felületeken sorra osztotta meg a hírt az énekes, hogy párjával ismét babát várnak! Semmi és senki nem pótolhatja a kis Dávidkát, de talán Lilike érkezése enyhíthetett a fájdalmukon.

„Amiről te álmodozol, nekünk az valóság, ami nálunk genetika, neked az a rajság.”

A tavalyi év merően a picúr körül forgott, ám idén visszatért a zenei életbe, ugyanis még csak pár napja jelent meg legújabb klipje, máris a YouTube legfelkapottabb videója lett!

A G.w.M-mel közösen szerzett Genetika 1.0 megosztó volt a közönség körében, ugyanis volt, aki szerint az elmúlt időszak legjobb dala, mások inkább csak rajoskodásnak tekintik az énekesek duettjét. Siker, pénz, mindenféle luxus, amit néhányan el sem tudnak képzelni, nekik születésüktől kezdve megadatott, dúdolja a páros. Nem a diplomától leszünk emberek, nem a BMW tesz minket naggyá, hanem az, hogyan állunk a negatív eseményekhez, mert ez tart minket a felszínen és történhet akármi, akkor is a pozitívnak kell maradnunk! Olyan ez, mintha az életükről dalolnának, hiszen lényegében a panel gyermekeiből váltak sztárokká.

Inkább a hírnév és az elszállt egoizmus, vagy az alapvető emberi jóság és a pozitivizmus dominál? Ezt mindenki döntse el maga, egy biztos, jelenleg a legnézettebb magyar zeneszám a YouTube-on, ebből azért látszik, merően felkapták a 2 srácot!

Neked mit mond a dal?

Főkép: facebook.com

Kép: facebook.com

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta