Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Sokak példaképei a Középsuli szereplői – Íme, a legkedvesebb rajongói üzenetek

Sokak példaképei a Középsuli szereplői – Íme, a legkedvesebb rajongói üzenetek

Bizony a Középsuli szereplőinek is jól esnek a kedves szavak, s szerencsére kapnak is bőven imádni való üzeneteket tőletek. Ezek közül szedtünk össze most néhányat.

Kata tanárnő

Nagyon édes, és igazán lelkesítő rajongói üzeneteket kapok. Vannak olyan kedves rajongóim is, akik, amint megnézik a Középsuli YouTube csatornáján az aktuális részt, azonnal írnak, hogy mennyire tetszett nekik, és személy szerint dicsérik a játékomat, ami melengeti a szívemet.

kata

Krisztosz bá

Amikor azt írják a rajongók, hogy igaz, hogy picit zavaró, hogy kiabálok, de tudják, hogy rengeteg meló van mögötte, az nagyon jól esik. Biztatnak, hogy tartsak ki, és így tovább.

krisztosz

Melcsi néni

Egyszer egy kislány nem fotót vagy autogramot kért, hanem azt, hogy öleljem meg. Ez szerintem nagyon cuki volt.

melitta

Barbi

Nem tudnék választani. Annyian írják, hogy a példaképük vagyok, a kedvencük vagy hogy olyanok akarnak lenni mint én…. De talán azok az üzenetek estek a legjobban, amikor kiírtam az oldalamra, hogy nem tudok válaszolni mindenkinek, nem is fogok, mert nincs időm, ezért lehetek én a rossz, nem tudok mit kezdeni ezzel, majd rengeteg olyan üzenet jött, hogy „Barbi, tudom, nem tudsz válaszolni, de azért leírom, hogy abc, és ugyanúgy foglak szeretni, ha nem is válaszolsz.”

barbi

Bende

Nagyon sok nézőnktől (leginkább lányoktól) megkaptam már, hogy én vagyok a kedvence, nagyon szeret, belém esett, és ezekhez hasonló cukiság, viszont az eddigi legaranyosabb az volt aki azt írta, hogy soha ne hagyjam abba a színészkedést. 🙂 Nagyon jól esett.

bende

Dominik

Uuuuh! Az volt, amikor egy lány, azt mondta, hogy én vagyok a példaképe, és, hogy felnéz rám. Ez roppant aranyos volt.

dominik

Juli

Szerencsére sok ilyen van. Általában azt írják, hogy én vagyok a kedvencük, meg hogy jól játszom a szerepem. Az ilyen üzenetek mindig jól esnek, még ha nem is tudok mindenkinek válaszolni.

juli

Olivér

Üzenetnek nem mondanám, de amikor Tusványoson egy kb. 7-8 éves kislány sírva fakadt, amikor meglátott, az nagyon cuki volt.

oli

Rozi

Nem egyszerű kiemelni olyat, ami a legleglegkedvesebb lenne, de nagyon sok olyan üzenetet kaptam, amiben azt írták, hogy én vagyok a példaképük, és nagyon szeretnek. Ezek nekem nagyon jól esnek!

rozi

Zsanett

Az, amikor Hévizgyörkön egy kislány odajött, megölelt és odaadott nekem egy zacskót, amiben benne volt egy desszert, meg egy papír, amire ráírta, hogy én vagyok a kedvence a sorozatból, meg hogy milyen volt a nyaralása.

zsanett

Zsófi

Legkedvesebb rajongói üzenetem: „Zsófi te vagy a kedvencem!” Ez mindig nagyon jó érzéssel tölt el annak ellenére, hogy nem valami pozitív karaktert játszom.

zsófi

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share