Sorsszerű: klipes dallal jelentkezett az I’m Dorothy

Rovat

Megosztás

Új klipes dallal jelentkezett az év elejétől I’m Dorothy néven működő zenekar, amely élén a Dorothyból ismert Gere Dorottya áll.

A Dorothy zenekar még a 2011-es év végén alakult. A hármas formációból álló női rockzenekar alapító tagjai között találjuk – Gere Dorottya mellett – Blahó Brigittát és Kovács Klaudiát. Az együttes 2021 januárjában jelentette be feloszlását, miután a 2020-as év felforgatta a zenekar életét is. A lányok barátságban és békében váltak el egymástól.

Dorottya (Dodo) az énekes és basszusgitáros ezek után döntött úgy, hogy folytatja és továbbviszi a zenekar örökségét. Elmondása szerint, ebben sorszerűséget lát, ez a hozzáállás pedig visszaköszön a megjelent dal szövegében is.

,,A szöveg a mondanivalóját tekintve eléggé egyértelmű:

Hiszem, hogy bármilyen nem várt fordulat történik az ember életében az nem véletlen, annak úgy kellett lennie és abból kell építkezni, erőt meríteni.

A Dorothy átalakulást is egy ilyen változásként élem meg, előre tekintek és tudom, hogy ez az út az enyém. A videó Budapesten, a belvárosban forgott, de a legvégén feltűnik egy másik helyszín is ami egy rövid utalás arra, hogy mi várható hamarosan, már csak ezért is érdemes végignézni! :)”

– mondta Dodo az első dalról.

Az klipet május közepén forgatták, erről pedig werkfotókat is megosztottak!

Kép: Facebook
Kép: Facebook
Kép: Facebook

A Sorsszerű az első saját szerzemény, ami ezen a néven készült el, korábban pedig a Nagy Feró 75. születésnapjára megjelent Feró 75 – Ahogy Ti zenéltek… című lemezre vették fel az Ez csak Rock and Roll című Beatrice dal feldolgozását.

Az új videó Hajnal Ádám és Epos Tomi (ST3VIDEO) munkája; a dal hamarosan online streaming felületeken is elérhető lesz!

Főkép: Facebook/werkfotó

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,603RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta