Visszaesett a Coca-Cola árfolyama Ronaldo miatt?!

Rovat

Megosztás

Ronaldo szerint inkább igyunk vizet, mintsem üdítőt, ezért a portugál-magyar-Eb-meccs után kipakolta a kamera látóteréből a Coca-Cola-s üvegeket, majd rá egy napra visszaesett a termékek eladási száma!

Ronaldo nagy feltűnést keltett, amikor a portugál–magyar foci-Eb-mérkőzés utáni sajtótájékoztatón egy mozdulattal eltette a kamera látóteréből a kólásüvegeket, majd közölte a hallgatósággal, igyanak inkább vizet, hiszen sokkal egészségesebb. Ezt követően az üdítőipari órisácég részvényei hatalmasat zuhantak, így mindenki azt a következtetést vonta le, a sportoló rengette meg a részvényárakat.

A 2 dolog aligha függ össze egymással, csupán véletlen egybeesés lehet, hiszen ahogyan tájékozódhattunk, hétfőn volt a cégnél az ún. szelvényvágás napja, amikor is 42 centtel csökkent a részvények értéke, ezt fogja ugyanis majd július elsején kifizetni a cég a részvényeseknek. Összességében Ronaldo mondhatjuk rosszkor volt rossz helyen, a legtöbb kommentelő szerint jó dolog kiállni az egészséges életmód mellett, de nem biztos, hogy egy EB szponzor ellen!

Te mit gondolsz?

Ezt olvastad már?

Főkép: facebook.com

Kép: facebook.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,603RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta