Spacc egy fényben úszó szobában lebeg

Rovat

Megosztás

Mély hangvétel, lelki problémák, a Paranoia, mintha bennük maradt volna, mintha egy pszicho állapotban lebegnének a srácok konkrétan egy fényben úszó ablak előtt. Mi történt?

„Én még lejjebb zuhanok és a szakadék meredek, de valamiért úgy érzem, hogy lebegek, lebegek.”

A srácok ezúttal egy mélyebb hangvételű dalt hoztak, melyet egy fajta megragadt állapot jellemez, hiszen maga a szöveg is inkább negatív csengésűre sikeredett. Már maga a szám címe is sokat sejtet, hiszen a „Lebegek” szó mögé elé sok mindent beleláthatunk, itt azonban vélhetőleg a siker mögötti út, nehézségek, rossz döntések, intések állnak a háttérben.

Maga a videoklip egyszerű és letisztult, csupán annyit láthatunk amint Spacc egy fényben úszó szobában lebeg egy ablak előtt. A nagy népszerűségnek örvendő Bruno X Spacc legújabb száma november 28-án debütált csatornájukon, mely egyre nagyobb nézőszámmal kecsegtet. Érdemes tehát adni neki egy próbát, hallgassátok szeretettel.

Képek: Facebook

indig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta