Ezt nézed:  / Hírek / Sport / Sportban versenyeztek a Középsuli szereplői

Sportban versenyeztek a Középsuli szereplői

Az OTP Bank támogatásával megszervezett Arany Glóbusz kupán a Középsuli sorozat szereplői is játszottak.  Megkérdeztük őket, hogy hogyan érezték magukat, milyen volt egy kicsit hosszabb ideig sportolni, hiszen a verseny hét órán keresztül tartott, kisebb szünetekkel tarkítva.

Eszti nem bánja, hogy végül nem értek el dobogós helyezést, de reménykedik a jövőben:

“Bár a dobogóról éppen lecsúsztunk, amit sajnálok, de nagyon örülök így utólag, hogy végre játszhattam a középsulisokkal, legjobban mégis a tanárok ellen élveztem a meccset, rengeteget szórakoztunk, és talán még egy kicsit a kosarat is megszerettem a Glóbusz után.”

– meséli a lány, aki a sportlady-t alakítja a sorozatban.

“Nagyon jól éreztem magam az Arany Glóbuszon. A csapat ügyesen játszott, bár helyezést nem értünk el sajnos, de így is egy nyeremény volt maga az élmény.”

– magyarázza a sorozatban egy Tatáról érkezett vidéki lányt alakító idén érettségiző leányzó.

Melittának minden tetszett a kupán, még azt se bánja, hogy az ő “tanárcsapatuk” sem nyert.

“Egy kicsit izgultam, hogy mit fogok én kezdeni magammal egy sportrendezvényen, tekintve, hogy előre éreztem, “labdába sem rúghatok” a középsulisok mellett. Sokat sportolok, de az úszás ás a futás egész más fajta sport, így nem tudtam, milyen lesz a többiekkel együtt működni.”

– mondja Melitta.

“Végül nagyon megnyugodtam, mikor elkezdtünk játszani, Tóth Dani kollégám elmondta az alapszabályokat, sokat segített. A divatbemutató nagyon színvonalas volt, a lányok gyönyörűek voltak és volt egy kifejezetten bájos és kecses leányzó is, öröm volt nézni. Nem bánom, hogy nem nyertünk díjat, mert nem is azért mentünk, de szívesen részt vennék máskor is ilyen rendezvényen.”

– tette hozzá.

“Nagyon kircsi volt, már régóta tervezgetem, hogy elkezdek edzeni, de valahogy sosem jött össze. Mindig akkor lett valami bajom, lebetegedtem, a lábam meghúzódott. Szerintem a sors akarja így!  De végre jót tett egy kis mozgás. Azt sajnálom, hogy nem nagyon értünk el semmilyen helyezést, mert utalok veszteni, de vicces volt mindenesetre. A tanárokat elvertük, úgyhogy legalább ennyi sikerélmeny volt.”

– meséli Zsófi, aki Korinnával együtt külön csapatban űzték a sportokat, hiszen ők a Supergirls nevű csapatban játszottak.

“Az Arany Glóbusz kupán remekül éreztem magam. Nem hiszem, hogy volt-e valaha olyan, hogy egy labda után rohangáltam volna hét órán keresztül. A kosárban nagyon jól szerepeltem szerintem. Egész sok kosarat dobtam. Mind a két sportágban negyedikek lettünk. Legközelebb a dobogóra jutunk!”

– reménykedik Dominik is.

Nos, meglátjuk!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share