Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / PR / Sporttal a szerelmi bánat ellen!

Sporttal a szerelmi bánat ellen!

Zsani megmutatta Barbinak, hogy a testedzés még abban is segíthet, hogy elfelejtsük szerelmi bánatunkat! A lányok nemrég Dunakeszin jártak, ahol meglátogatták a Kellys Fitness Club-bot, hogy Barbi végre túl legyen a Bendével való szakításon és bombaformába hozza magát.

Barbi, aki nem túlzottan szeret mozogni és kedvenc étele a chips, elég vonakodva állt az edzéshez. Kis beszélgetés után Kellyvel, a terem vezetőjével azonban rá kellett jönnie: az egészséges életmód és a sport igenis fontos, hiszen csak így lehet az ember igazán magabiztos és boldog. Pláne, ha éppen arról van szó, hogy dobott a pasid és szomorú vagy. Kelly bebizonyítja a lányoknak, hogy nem csak a csokival lehet vigasztalódni!

A saját testsúlyos edzés híve egy újfajta eszközt, a Core Stix-et mutatta meg a lányoknak, ami elsőre úgy néz ki, mint egy süni, de igazándiból különböző feladatok elvégzésére találták ki a rajta lévő „csápok segítségével”. Zsani könnyen vette az akadályokat, Barbinak viszont meggyűlt a baja feladatokkal, ám utólag ő is érezte, hogy mennyire szuper módon képes ez a fajta edzés formálni az alakot.

Kelly pedig nagyon segítőkész volt! Nem csak a kisportolt Zsaninak, hanem a szomorkodó Barbinak is megtalálta a hozzá illő feladatokat. Ezen kívül remek tanácsokkal látta el őket, hiszen Kelly nem csupán személyi edző, nagy szakértelemmel bír az egészséges ételek és a natúr kozmetikumok terén is. Ha valaki úgy érzi, képtelen letenni a rágcsákat és az édességeket, számára Kelly szuper egészséges chipset és gumicukrot is tud ajánlani, sőt, az üdítők helyett is kínál alternatívát, aloe verás italok formájában. Ha pedig elvesztenéd a motivációdat, a teremben mindenhol motiváló szövegeket találsz a falakon, amiket olvasva Barbi sem adta fel a legnehezebb feladatnál sem.

Ha Te is éppen egy szakítás közepén vagy, vagy ha nem vagy elégedett önmagaddal és szeretnél változtatni az életeden, akkor keresd fel Kelly Facebook oldalát vagy látogass el Dunakeszire, ahol Kelly ingyenes edzéseket is szokott tartani. Ne a sarokban ülve, chipset majszolva éld túl a problémákat, hanem látogasd meg Kellyt és hozd magad formába!  Ha Barbinak bejött, neked is menni fog!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share