Suhajda Szilárd felesége először állt kamerák elé férje halála óta

Rovat

Megosztás

Legindi Tímea férje halála óta először állt kamerák elé. Suhajda Szilárd 2023 májusában a Mount Everest megmászása közben vesztette életét.

Ha Szilárdnak sikerül az Everest palack nélküli megmászása, és hazatér, akkor ez egy közös siker lett volna, mindenki magáénak érzi. Viszont így, hogy tragédia lett, mintha így is szeretett volna mindenki egy szeletet magának

fogalmazott Tímea, Suhajda Szilárd felesége.

A nő emellett rengeteg kérdéses dolgot szeretett volna tisztázni, többek közt azt is, hogy a csúcstámadás idején a sajtó munkatársai közt legtöbben közeli barátaik és ismerőseik voltak náluk. Illetve az, hogy ennyien voltak akkor mellettük, abban is segítségükre volt, hogy így nyílt lehetőség arra, hogy a vezető hírek közt rátalált valaki a Suhajdáról szóló cikkre és így ajánlotta fel a mentőakció finanszírozását.

Fotó forrása: Hírnavigátor

Tímea teóriáját is megosztotta, szerinte pontosan mi történhetett Szilárddal a tragikus napon. Szerinte a mikro alvások és a kialvatlanság okozhatta azt, hogy a hegymászó elveszthette az egyensúlyát és leeshetett a rögzített kötélről, amire azt hihette, már odakötötte magát.

Csisztu Zsuzsa interjújában azt is megkérdezte Tímeától, hibásnak-e érzi magát és érezte-e úgy, hogy máshogy kellett volna döntenie, esetleg visszafordítania férjét a csúcstámadás idején. Tímea azonban úgy fogalmazott, semmit sem bánt meg és férje döntéseit tiszteletben kellett tartania.

Azt gondolom, hogy attól, hogy valakinek családja van, nem szíjazhatod oda a székhez

fogalmazott a nő.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta